Anakart sorunu asus

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 71005
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

71005

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi gunler arkadaslar asus marka anakartı olan bir pc im var sıstem calısırken kendı kendıne reset atmaya ve donmaya başladı formatlıyım dedım olmadı biosa girdınde dnma yapıyo elımı cabuk tutup cd den baslattıgımda gene aynı oluyo ekran gelmıyo. bazen bib sesi geliyo ekran yok gene.anakart ve power hariç btun parcaların saglamlarını tek tek ve hepsını bırıkte denedım gene aynı sorun anakartta ise açma sansı varmı kendını beklemeye almiş olabilir.da önce arkadasım baska bı anakartı açmayı basarmıstı ters elektırık vererek bnu yapmayı bılen varmı. not: ustunde 10 bort giriş yok

damapika

Asistan
Reaksiyon puanı
0
işlemcini kontrol ettinmi ısınıyormu acaba

71005

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saglam bi işlemci denedim gene aynı dedim gbi anakart ve power denemedım power deneyım dedım sımdı anakartın ustunde kı kobloyu cıkartıyım derken soketın bı kısmı ıcnde kaldı:) baska powerde denıyemıcem artık içindekını temizlemeye calısıyom oda kaynamış oraya

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
başlık düzeltildi forum kurallarını okuyunuz lütfen

damapika

Asistan
Reaksiyon puanı
0
büyük ihtimal power den ozaman yeterli voltaj vermıyor yada calısmasında proglem var benım başımada gelmişti powerden boyle bır sey once işlemci sandım ama işlemcim saglam dion

windows7seven

Asistan
Reaksiyon puanı
6
2 Ram kullanıyorsan birini çıkart dene.
İşlemcin ısınıyodur.
Anakartında kıl tüy olup olmadığına bak.
İşlemci ve etrafının tozlanıp tozlanmadığını kontrol et. Thermal macunu kontro edin.
Fanın işlemciye tam oturduğuna emin olun.

Gücün karşılayamayacağı bir donanım taktıysanız çıkarın.