Hiçbir detay yok. Öneri yapmamız mümkün değil dediklerinize göre. Hangi soket ve çipsetlere bakıyorsunuz?Merhaba DDR3 Anakart almak istiyorum öneride bulunur musunuz
işlemcide alıcam ama ilk anakart soket çipset önerisine göreHiçbir detay yok. Öneri yapmamız mümkün değil dediklerinize göre. Hangi soket ve çipsetlere bakıyorsunuz?
teşekkür ederimDDR3 tabanlı istiyorsan eğer 4. nesil Intel destekli LGA 1150 soketlilere bak.
Şimdi sarı siteden fiyatlarına baktım mining kurbanı olmuş kartlar ve yüksek fiyat etiketleri var hep. O fiyatlara hiç mantıklı değil. Sen ne için kullanıcan ve bütçen ne kadar onu söylesen daha iyiteşekkür ederim
Football manager oynamak için kullanıcamŞimdi sarı siteden fiyatlarına baktım miting kurbanı olmuş kartlar ve yüksek fiyat etiketleri var hep. O fiyatlara hiç mantıklı değil. Sen ne için kullanıcan ve bütçen ne kadar onu söylesen daha iyi
5000Bütçen nedir ?
Bütçenizin içine monitör, klavye ve fare gibi parçalar dahil değilse eğer Apu tabanlı kasa alarsan daha verimli olabilir.
Kasanızda ekran kartı olmuyor. İşlemcinin üzerinde bulunan grafik biriminden görüntü alıyorsunuz. FM, CS:GO, Valorant yada LOL gibi oyunlarda baş ağrıtmadan oynatabiliyor.apu tabanlı dediğiniz nasıl oluyor
bende amd radeon rx 550 4 gb ekran vardı var harici olarakKasanızda ekran kartı olmuyor. İşlemcinin üzerinde bulunan grafik biriminden görüntü alıyorsunuz. FM, CS:GO, Valorant yada LOL gibi oyunlarda baş ağrıtmadan alıcağınız işlemcinin modelinede bağlı olarak verimliliği eş değer bir şekilde artıyor.
Dostum sende parça parça diyorsun herseyibende amd radeon rx 550 4 gb ekran vardı var harici olarak
teşekkür ederimDostum sende parça parça diyorsun herseyi![]()
.
2.el AM4 tabanlı bir kasayı 5 bin tl ye toplar yanına RX 550 takarak kullanabilirsin. 5000TL gibi bütçeyle DDR3 tabanlı kasa toplarsan parana yazık etmiş olursun.