anakart kısa devre

Emir6498

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler bende 2 adet anakart ve 2 adet ekra nkartı var anakrtlardan biri amd diğeri intel markaları ise amd oloanın gigabyte diğeri asus modelleri amd olanın ga-78lmt-s2 rev1.2 intel olanın ise p5g41c-m lx kahverengi bi anakart ekran kartları ise biri amd atı radeon 6570 2gb powercolor dğeri atı radeon 4300/4500 1gb
benim sorunun şu eskiden intel anakrtı ve ekran kartını kullanıyodum diğer ekran kartını kulanmak için 600w psu lazım dı yoksa enerji yetmiyordu neyse psu aldım amd anakrta taktım herşeyi ekran kartını fln açtım ekran gelmedi neyse dedim diğer anakarta takayım bu seferde pc hiç açılmadı bi iki kişi statik elektrik dedi elektriği aldım gene açılmadı amd anakartta ekran gelmiyor intel anakrtta açılmıyo pc ama atı radeon 4300/4500 ekran kartını takınca intel anakart açılıyoer sorunsuz amd anakartta ise scanning bios ımage harddrive hatası alıyorum ama hata önemli diğil onu hallederim ama o dediğim atı radeon 4300/4500 ekran kartı bozzuldu 1 hafta önce sordum bi kaç kişi ekran kartının bozuk olduğunu söyledi ama onboarddan taktığımdada amd anakrtta ekran gelmiyordu bu konuda bana yardıcı olurmusnuz anakrtların fotorafını videosunu fln isteyen olursa
İNSTAGRAM:emir6498 DİSCORD:Emir Önder#0736 GMAİL:emironder766@gmail.com