Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar işlemciyi değiştirmeye karar verdim ama bir sıkıntı war benim anakartım foxconn 2a8c 775 soket bu anakarta q9550 işlemci takılırmı yani uyumlumudur
arkadaşlar işlemciyi değiştirmeye karar verdim ama bir sıkıntı war benim anakartım foxconn 2a8c 775 soket bu anakarta q9550 işlemci takılırmı yani uyumlumudur
Bir şey daha sorucam ben işlemciyi takdırmaya bilgisayarcıya götürdüm 2x2 4gb ram vardı neyse adam işlemciyi takdı çalıştırdı 1 kısa 1 uzun bip sesi verdi sonra slot 1 e 1 tane rami takdı diğeri boş çalıştırdı çalışdı kapatıp slot 2 ye diğer rami takdı yine aynı ses sonra slot 1deki rami 2ye takdı çalışmadı başka ram getirdi slot 2 için yine aynı ses benim anlamadığım şu ramım mı bozuk ram yuvasımı lütfen yardım edin sevineyim derken üzüldüm ramların markaları farklı ikisi de 8 çip çalışmayan elixir çalışanda marka yok