Anakart işlemci pini yamulması ve işlemci 80-100 derecede çalışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Knyibrahim

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Yeni topladığım sistemi montaja götürdüm montaj sırasında bilgisiyarcı arkadaş anakartı görünce bu çöp dedi düzeltmeye çalışıcam dua et dedi neyse montajı yaptık bitti. Biosa girdik yanlış hatırlamıyorsam gpu fan eror gibi bir şey göründü neyse açıldı bilgisayar bende bir sevinçli bir mutlu eve döndüm 1-2 oyun test ettim sonra ısılarını kontrol etmek istedim girmez olaydım. İşlemci yüksüz 60-70-80 böyle düşüyor artıyor yerinde duramıyor yüklü 90-100 arasında hemen kapattım tekrar gittim montaj yaptığım yere durumu anlattım sıvı soğutma tam oturmamıştır die düşündük ne yaptıysak düşüremedik bugün pubg girdim 130 fps alıyorum işlemci ısısı 80-90-100 gidiyor geliyor ama fps drop ve donma yaşamıyorum acaba anakart pinlerinin beyni mi yandı yani yanlış mı gösteriyor ne yapmam lazım lütfen çok önemli bir konu benim için bilgisi olan aynı durumu yaşıyan arkadaşlarım lütfen yorum yapın şimdiden teşekkür ederim.
Sistemim :
İ7 8700
Gtx 1080
Z370-p asus anakart
Colermaster 240 sıvı soğutucu
600 w 80 plus power

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Hocam yeni bir anakarta gidin bence. Pinler yamulduktan sonra iş bitmiş demektir.

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
  • Forumda yeni bir konu başlığı açılmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadığı kontrol edilmelidir. Bunun için forumun arama özelliği kullanılabilir. Sunucumuz arama için oldukça hızlıdır ve bu işlem sadece birkaç saniyenizi alır. Forumda aynı ya da benzer içeriğe sahip konu varsa yenisi açılamaz.

https://forum.shiftdelete.net/threads/islemci-100-derece-sicaklik-sorunu.562245/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...