Anakart bir süre sonra da işlemci alacağım.

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar benim anakart bozuldu, yeni bir tane almak istiyorum. P4 3.2 ghz işlemcim var. İlk etapda anakart alacağım 2-3 ay sonra da işlemciyi değiştireceğim. Sorunum'a gelince, eğer anakartı p4 işlemciye uygun olarak alırsam yeni alacağım işlemciyi desteklemiyecek :(

Yakınımdaki bir bilgisayarcıya uğradım
http://www.hepsiburada.com/asus-p5g....aspx?productId=bd53972&categoryId=152#tablnk

bu anakart'ı beğenmişdim. Daha sonra netten araştırınca p4 işlemcileri desteklmediğini gördüm.

Şimdi sizden şöyle birşey istiyorum, bana bir anakart önerin ki hem p4 işlemciyi desteklesin hemde ileride almak istediğim. Dual Core E6500 2.93GHz 1066MHz 2MB 64Bit 775p İşlemci veya daha üstünü desteklesin.

Şimdiden teşekkürler acil önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

firariçocuk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
kardeşim intelde upgrade olayı pek olmuyor.intelden vaz geç derim sana.çünki intel chip setleri insana fazla seçenek sunmuyor yani kullanıcı dostu ve bütçe dostu değil.

peki o zaman önerin ne diye sorabilirsin.

sana AMD işlemci ve amd anakart tavsiye ederim.hem yeni bir işlemci hem yeni bir anakart.

85 tl ye bir anakart 110 tl yede canavar gibi çift çekirdek işlemci tavsiye ederim.AMD düşünürsen modellerini yazarım.

oyunları süper oynarsın sistemde inteldeki tıkanma donma yapmaz.ayrıca windows 7 ve LİNUX işletim sistemlerini enfes çalıştırır.

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Harikasınız çok teşekkür ederim.