Cagri_06
Öğrenci
Cok isterdim ama ben ankarada yaşıyorumBen bilişim bölümünde okuyacağım. Sizin 11,12 de mat yok dediğiniz olay tüm liselerde tüm bölümlerde mi?
---- Mesajlar birleştirildi ----
Bugün ben itö bayrampaşaya gittim. Müdürü vs gördüm hepsi çok cana yakınlardı. Okulun içi ayrı dışı ayrı güzeldi. Gelmek istersen beraber takılırız. Nakilini buraya aldırabilirsin.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Her meslek lisesindemi 11 ve 12. Siniflarda matematik ing.yok?Sen yapabileceğini düşünüyorsan 11 ve 12 de Matematik ingilizce vs. yok.
Bunlar için ayrı ders almak zorundasın he bunların yaparım diyorsan meslek lisesine git yok yapamam bana fazla gelir diyorsan gitme ben öyle yapıyorum mesela zorlanıyormuyum evet ama yanında Bilişim dersleride alıyorum ayrıca Bilişim ile ilgili kameracısından tut web tasarım yapan arkadaşlarına kadar hepsi oluyor.
Ama yaşadığın yere göre değişir bide meslek lisesinin ortamı değişiktir kendi arkadaş çevreni kurman lazım iyi çocuklar vardır ama kötü çocuklarda vardır.
Benim gidecegim okulda sadece bilisim bolumu var daha cok matematige kurulu bir bolum degilmi??
Son düzenleme: