Ana Sitedeki Yorumlar

ahmtyks

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Forumda işler güzelde ana sayfadaki haberlere makalelere yorum herkes yapabiliyor tamam onda sıkıntı yok ama yorumları beğen yada beğenme butonu olsa ? bazı insanlar aşırı derecede saçma yorumlar yapıyorlar örneğin her nokia haberinin altında nokia batmadı gitti yorumlarını görmekten aşırı sıkıldım eksileme butonu olsada böyle yorumları eksilesek artık yahu ?

yanlış anlamayın samsung kullanıyorum ama anlayan anlamıştır dediğimi

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
[MENTION=170242]ahmtyks[/MENTION] kardeş burası bir forum ortamı. Bundan dolayıdır ki kurallar çerçevesinde her türlü yorum yapılabilir. Beğenmediğine fazla takılmayıp diğer yorumlara yönelmende fayda var.

theley

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ama doğru söylemiş. nokıa batacak ama batmadı gitti. hep batıyor diyorlar ama hala batmadı.

byneco

Asistan
Reaksiyon puanı
1
demokratik olun karşıt görüş olmadan forum bir hiç olur

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
farklı bi açıdan olaya bodoslama gireceğim. makaleler daha kaliteli olmalı,daha çok araştırma yapılmalı ve daha doyurucu bilgi verilmeli (laf ebeliği yapılmadan).

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Artı eksi olayı iyi olur ama gerisine karışmak olmaz isteyen görüşünü belirtir. Zaten yayınlanmadan onaydan geçtigi için küfür,hakaret yada siyasi mesajlar yayınlanmıyor.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,129
Forumda işler güzelde ana sayfadaki haberlere makalelere yorum herkes yapabiliyor tamam onda sıkıntı yok ama yorumları beğen yada beğenme butonu olsa ? bazı insanlar aşırı derecede saçma yorumlar yapıyorlar örneğin her nokia haberinin altında nokia batmadı gitti yorumlarını görmekten aşırı sıkıldım eksileme butonu olsada böyle yorumları eksilesek artık yahu ?

yanlış anlamayın samsung kullanıyorum ama anlayan anlamıştır dediğimi

Yol haritamızda var arkadaşlar. Yeni tasarım ile beraber bu isteğiniz de gerçekleşmiş olacak. ;)

ahmtyks

Asistan
Reaksiyon puanı
2
yok nokia bir örnekti adamların bir tane değil yüzlerce pazarlama uzmanı var sizin bugün yaşadığınızı adamlar 2-3 yıl önce görüyor konuşuyor zaten ama millet birey olarak düşünüyor tabiki herkes görüşünü söylemeli ama bazen adamı haberden soğutuyolar yahu en azından öyle yorumları eksilerdik beğenende beğenir dediğim gibi nokia örnekti