Amt_cdrom Virüsü

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
selam arkadaşlar bendeki sorun mp3 playeri makinaya takinca bilgisayarimda ''G: AMT_CDROM'' adinda bir sürücü cikiyor.biraz araştirdim sanirim virüsmüs; kaspersky + nod32 denedim virüs bulamadi..formatta attm flasha ama aynı...
Varmıdır gören, duyan, bilen, çözen...şimdiden teşekkür ettim ilgilenenlere.....

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
o mp3teki dosyaları görebilceğin depolama aygıtı olmasın:D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bilgisayar teknik servisiyim hocam sen giderken biz dönüyoduk..yinede söliyim bilgisayarimda flash bellegin sürücü harfi zaten cikiyor ekstradan G:AMT_CDROM cikiyor..yazmaya bile gerek duymamistim anlasilir diye anlamayan akıl veren cikti..
37791000.jpg

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
bilgisayar teknik servisiyim hocam sen giderken biz dönüyoduk..yinede söliyim bilgisayarimda flash bellegin sürücü harfi zaten cikiyor ekstradan G:AMT_CDROM cikiyor..yazmaya bile gerek duymamistim anlasilir diye anlamayan akıl veren cikti..

hocam kızmaya gerek yok:) ilk mesajı okuyunca öyle bi anlam çıkabiliyor:) o G deki aygıtın sistemi CDFS... (CD-ROM File System (data CD). Windows ortamında CD-ROM bilgilerine erişim kontrolü yapan,32 bit’lik korumalı mod dosya sistemi.) yani mp3 ün kendisinden olabilir. format atmışsın, kaspere de taratmışsın. muhtemelen önemli değildir:)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
böle bisey duyan yok heralde....

renaussance

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam beyler benimde flash mp3 player sıkıntım var bendeki bu mp3 player'ın sıkıntısı start.exe dosyası bozulmuş sanırım o nedenle bilgisayardan müzik yükleyip çıkardıktan sonra açma düğmesinden açmak istediğimde Flash Error hatası veriyor ve çalışmıyor. Ama arkadaşın dediği gibi ilok başlarda virüs zannedip taratma yaptırmıştım nod32 ye ama herhangi bir şey çıkmamıştı demekki virüs değil dedim. Bende cd olarak d: sürücüsünü gösteriyor şarkıları yüklediğim sürücü ise g: sürücüsü dosya yükleyip silmede sorun yok dediğim gibi çalıştırma programı olan start.exe dosyası sanırım bozulmuş sağlam olan arkadaşlar bana odosyayı winrar ile sıkıştırıp renaussance@hotmail.com adresine yollarsa sevinirim yada bu dosyayı indirebileceğim adresi verirseniz o da olur biraz arandım ama bulamadım herkes sorundan bahsediyor ama çözüm üreten yok umarım siz bir çözüm önerirsiniz. Aradığım dosyalar : start.exe-autorun.inf-AMT.sn umarım yardımcı olabilirsiniz.