Amerika'daki Maratonda Patlama

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Amerika'da düzenlenen Boston Maratonu'nda 2 ayrı patlama meydana geldi. Patlama sonrasında onlarca kişinin yaralandığı söyleniyor.

amerika-daki-maratonda-patlama-3196684.Jpeg

ABD’nin Boston kentindeki maratonun bitiş çizgisi yakınlarında meydana gelen iki ayrı patlamada yaralananların, sporcular için kurulmuş sağlık çadırlarına taşındığı belirtildi.

Patlamaların, maratonun tamamlanmasından yaklaşık 3 saat sonra meydana geldiği belirtilirken, yaralananların sayısına ilişkin bilgi verilmedi.

Yetkililer, birkaç saniye arayla meydana gelen kuvvetli patlamaların nedenini araştırıyor.

maratonda-patlama-3196621.Jpeg

http://dunya.milliyet.com.tr/maratonda-patlama/dunya/dunyadetay/15.04.2013/1694131/default.htm

[video=youtube;0EP7j38itx4]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0EP7j38itx4#![/video]

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Amerika’da patlama olmuş. Demokrasi dağıtırlar simdi gariban ülkelere yankiler. -Alıntı.

berinark

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tüm kanallarda patlamayı gösteriyo. Çok sinir oldum. Dünyanın birçok yerinde bu tür patlamalar sürekli oluyor. Amerikada olunca tüm kanallarımız son dakika diye veriyor. Demokrasi fakiri ülkelere demokrasi dağıtmak için mükemmel fırsat, aman kaçırmasınlar!!! Bakalım bu sefer ihaleyi nereye bağlayacaklar...

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kitlerler yine bi ülkeye nükleer silahları var diye. Bizim medya ayrı olay zaten.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Son duruma göre 3 ölü onlarca yaralı var.

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Şimdi bu patlamadan dolayı binlerce çocuk öldürüp, binlerce çocuğu öksüz ve yetim bırakıp, binlerce kadına tecavüz edip, her tarafı kana buladıktan sonra, demokrasi getirdik bu ülkeye derler. Müslümanlar ise uyumaya devam eder. Bu senaryoyu bir yerlerden hatırlıyorum.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Müslümanlar yapmamıştır inşAllah, öyle olmasa bile öyle göstermezler, yine inşAllah!

Allah acil şifalar versin, yaralanan din kardeşlerimize.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Müslümanlar yapmamıştır inşAllah, öyle olmasa bile öyle göstermezler, yine inşAllah!

Allah acil şifalar versin, yaralanan din kardeşlerimize.
Yapmasa da yaptı derler.
Ayrıca üzülmedim hiç.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bakalım amerika bu sefer hangi müslüman ülkeyi vuracak hazırlıklar başlamış

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17

Amerika peşpeşe patlayan bombaların şokunu yaşıyor.

ABD Başkanı Barack Obama, Boston’daki patlamaları kimin ve neden gerçekleştirdiğini hala bilmediklerini ama kesinlikle bulacaklarını söylemiş.

Evet ırakta da kimyasal silahları bulmuştunuz!!! öyle bulursunuz!!!

Bu bombaları yakında bir ülkeye saldırmak için bahane ederlerse hiç şaşmamak lazım.

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ulke icinde silahlarin yasaklanmasini protesto etmek icin kendi ic teror guruplari yapmis olabilir deniyor ( UK tv kanallarinda)

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7

With thousands of runners still on the course at the Boston Marathon, two explosions rocked Boylston Street just yards from the finish line. The blasts ripped through crowded spectator viewing stands. The death toll as we publish stands at three and is expected to rise, with over 140 others injured and transported to local hospitals. No arrests have been made. Pleased follow Boston.com for further updates.(32 photos total)​

The scene at the finish line of the 117th Boston Marathon when one of the two bombs exploded. (David L. Ryan/Globe Staff)

bp2.jpg

bp4.jpg

bp5.jpg

bp7.jpg

bp8.jpg

bp10.jpg

bp11.jpg

bp14.jpg

bp15.jpg

bp16.jpg

bp18.jpg

18
Bomb victims are pushed to safety. (David L. Ryan/Globe Staff)#

bp19.jpg

bp20.jpg

bp21.jpg

bp22.jpg

bp23.jpg

bp24.jpg

bp25.jpg

bp26.jpg

bp27.jpg

bp28.jpg

bp29.jpg

bp32.jpg

Kaynak

54727772586c46744f7a34414362426d
54727772586c46744f7a34414362426d

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Savaş çıkmaz diyen arkadaşlar, gelsenize bi' buraya. :)

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İnşaallah Mevzuyu yine tüm müslüman'lara mal etmezler.

Bunu yapanlara Allah'tan lanet diliyorum.

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0
amerikada patlama oldu iranda deprem bi ara bi haberde gördüm amerikada bi sistem var deprem yaratabiliyolar falan diye kafam karıştı şimdi

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
FBI çatıdaki gizemli adamın peşinde.

ABD'deki korkunç patlamada dikkat çeken bir detaya rastlandı.

fbi-cati.jpg

3 kişinin öldüğü, 140 kişinin de yaralandığı patlamaların sorumluları halen aranıyor. The Sun gazetesinin haberine göre patlamadan sonra Twitter'da paylaşılan fotoğrafta şüpheli bir adam patlamanın gerçekleştiği alanın yakınındaki bir çatıda görülüyor. Saldırıdan hemen sonra yavaşça uzaklaştığı görülen kişinin patlamanın sorumlusu ya da sorumlularından biri olduğu ihtimali üzerinde duruluyor.

Kaynak

rashoaga

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kim(ler) yapmış olursa olsun, hangi ülkede yapılmış olursa olsun; sivillerin masum insanların katledilmesi yazıktır, günahtır...

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
209589.jpg

ABD 'li gazeteci Erik Rush twitter'dan gönderdiği, 'tüm Müslümanları öldürelim' mesajıyla sosyal medyayı karıştırdı.
Amerikan Fox TV habercilerinden Erik Rush, twitter'dan yazdığı mesajlarla çok büyük tepki topladı.
Rush, Boston 'daki bombalama olayından sonra attığı tweet'te bir takipçisine'Müslümanlar kötüdür, hepsini öldürmek lazım' ifadelerini kullandı.
Bir anda sosyal medyada yayılan mesaj tüm dünyadan büyük tepki topladı.
Geri adım atmayan Rush, daha sonra da kendisine tepki gösterenlere hitaben 'düşmanlarımız tarafından beyni yıkanmış aptalların sayısı inanılmaz' diyerek hakaretlerini sürdürdü.

kaynak:http://www.trthaber.com/haber/dunya/patlama-sonrasi-abdli-gazeteciden-sok-yorum-82572.html

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu Amerikalılar var ya yurdum insanından daha cahiller. Dünya'yı sadece Amerikadan var biliyorlar. Cahil herifler ya.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
yeniden savaş oyunları başladı.şimdi böyle olaylarla zemin hazırlanıyor.yakında çıkar kokusu.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
[MENTION=10880]masterbaba[/MENTION]
Oradaki tweetde tüm müslümanları öldürelim yazmıyor. 1.tweetinde suudilerden bahsediyor ve 2.tweetinde evet onlar düşman-şeytan, tümünü öldürelim diyor.

Burada suudi arabistan demesi sadece bir araç ben de biliyorum ama, yine de söyleyim dedim. :)

PatavatsiZ

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Boston Maratonu’nda dün gece patlayan bombalar nedeniyle hayatını kaybeden 3 kişiden birinin, 8 yaşındaki Martin Richard olduğu açıklandı.

martin-richard.jpg

ABD’nin Boston kentinde düzenlenen uluslararası maratonda dün gece patlayan bombalar, üç kişinin hayatına mal olurken, 140’tan fazla insan da yaralandı. Büyük şok yaratan ve henüz kimin düzenlediği bilinmeyen terör saldırı, henüz 8 yaşında olan Martin Richard’ın ölümüne neden oldu.
İlkokul üçüncü sınıf öğrencisi Martin’in komşusu Jane Sherman, WCVB televizyonuna yaptığı açıklamada küçük çocuğun bisiklete binmeyi ve beyzbol oynamayı seven sıradan bir çocuk olduğunu belirtti. Times gazetesi, Martin’in annesi Denise’nin ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığını ve beyin ameliyatı geçirdiğini belirtti.
WHDH televizyonu, Martin’in adı açıklanmayan 6 yaşındaki kız kardeşinin de bacağını kaybettiğini açıkladı.Patlamada, annesini bekleyen 11 yaşındaki Aaron Hern de şarapnel parçası nedeniyle ağır yaralandı. Basın kaynakları, Martin’in babası William’ın sağlık durumu hakkında açıklama yapmadı.
Massachusetts’in Dorchester bölgesinden olan Richard ailesinin yaşadığı trajedi, yerel halka büyük üzüntü yaşatırken, birçok insan aileye destek vermek için bir araya geldi. Dorchester Belediye Meclisi Üyesi Ayanna Pressley, Boston Globe sitesine, “Çok trajik ve anlaşılması çok güç... Herkes Richard ailesine yardım etmek ve onlar için dua etmek istiyor” dedi.

Kaynak

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
@masterbaba
Oradaki tweetde tüm müslümanları öldürelim yazmıyor. 1.tweetinde suudilerden bahsediyor ve 2.tweetinde evet onlar düşman-şeytan, tümünü öldürelim diyor.

Burada suudi arabistan demesi sadece bir araç ben de biliyorum ama, yine de söyleyim dedim. :)

resme dikkatlice bak.orda soru soruyor.oda evet hepsi diyor.

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Irak'ta her gün 20 kişi terörden ölüyor A.B.D'de 3 kişi ölmüş nasıl yayagara çıkartıyorlar bana kimse çocuk öldü muhabbeti yapmasın afganistan'Da nato uçakları geçenlerde birüsürü çocuğu öldürdü

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bakalım bunun ardından hangi ülkeye girecek KÖPEKLER...