Amd video kartinda sorun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Viko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Viko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun aleykum Beyler bana acil yardim lazim . Eskiden benim bilgisayarin 2 inci ekran karti AMD Readon HD 6470 M di . Simdi Bilgisayara format atdim Driver update uygulamasiyla yuklediyimde 7400 M versionunu yukluyor . galiba sorun var calishmiyor ve AMD ile Intel arasinda gecis yapacak uygulama yok

Bilgisayar : HP Pavilion G7-1077 sr
Intel core I3
3 gb ram
2.53 ghz

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
http://www.techspot.com/drivers/driver/file/information/16748/

Öncellikle şunu indir çalıştır. Aşağıda çalışmaya devam edicek, 2 dakika sonra amd ile her şeyi bilgisayardan kaldırıcak ve otomatik kapanıcak program.

Bununla işimiz bitti.

Şimdi buraya gir:
http://support.amd.com/en-us/download

Soldan Automatically Detect and Install Your Driver altında Download now yazar ona tıkla ve indir.

İndikten sonra aç, driverlarını bulucaktır sonra download de indiricek, kurulumu açıcak sonra next next diyeceksin kurucaksın.

Eğer sorun devam ederse daha bilgili arkadaşlar yardımcı olur.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
AMD ile Intel arasinda gecis yapmak için genelde laptoplarda uygulamaya sağ tık yapılır seçeneklerde ekran kartıyla çalıştır yer alır ona tıklarsın kartla açar yoksa direk tümleşik kartla başlar.

Viko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediyini yapd;m ama galiba yine 7400 M i yukluyor ustelik Intelide sildi o uygulamaEkli dosyayı görüntüle 10113

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bende oyle bir şey kı :huh:

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Benim bilgisayar da aynı ekran kartı var hd 7400 ü yükleyin sıkıntı olmuyor bende tam anlayamadım ama galiba ekran kartı zaten hd 7400 bu konuda bilgisi olan arkadaslar varsa bilgilendirsinler bi yalnıs olmasın. uygulamalar arası geciş konusundada nvidia gibi tek biryerden ayarlanamıyor masaüstünde sağ tıklayın değiştirilebilir grafikleri yapılandır seceneği cıkması lazım oradan istediğiniz uygulama için yuksek performansta amd yi kullanmasını sağlaya bilirsiniz

Viko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim bilgisayar da aynı ekran kartı var hd 7400 ü yükleyin sıkıntı olmuyor bende tam anlayamadım ama galiba ekran kartı zaten hd 7400 bu konuda bilgisi olan arkadaslar varsa bilgilendirsinler bi yalnıs olmasın. uygulamalar arası geciş konusundada nvidia gibi tek biryerden ayarlanamıyor masaüstünde sağ tıklayın değiştirilebilir grafikleri yapılandır seceneği cıkması lazım oradan istediğiniz uygulama için yuksek performansta amd yi kullanmasını sağlaya bilirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 10122 sağ tık vurduğumda böyle geliyor
ü

Viko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sağ tıkladıgınızda değiştirile bilir grafikleri yapılandır seceneği cıkıyormu cıkmıyorsa driver duzgun yuklenmemıs demektir
Peki düzgün bır şekilde nasıl yükleye bilirim ? ekdiden o yazı vardı ama şimdi yok

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
İlk önce bilgisayarım sağ tık yonet amd driverini silin sonradan buradan otomatik driver tanıma programını indirip kurulumu yapın biraz zaman alacak bekleyin yukarıdaki yaptıgınız işlemlerin aynısını yapacaksınız sadece amd nin eski dirverini elle silin biraz karısıklık oluyor bende bu ekran katı yuzunden her format attıgımda yarım saat ekran kartıyla ugrasıyorum
ekran kartının dogru yuklendıgınden emin olmak için caliştir a dxdiag yazarak kontrol ede bilirsiniz orada gorunen mb ekran kartı bellegi dogruysa tamamdır

Viko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk önce bilgisayarım sağ tık yonet amd driverini silin sonradan buradan otomatik driver tanıma programını indirip kurulumu yapın biraz zaman alacak bekleyin yukarıdaki yaptıgınız işlemlerin aynısını yapacaksınız sadece amd nin eski dirverini elle silin biraz karısıklık oluyor bende bu ekran katı yuzunden her format attıgımda yarım saat ekran kartıyla ugrasıyorum
ekran kartının dogru yuklendıgınden emin olmak için caliştir a dxdiag yazarak kontrol ede bilirsiniz orada gorunen mb ekran kartı bellegi dogruysa tamamdır
format yapdım Windows 8.1 yazdim kendi guncelemesiyle doğru bişekilde yükledi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yardımlarınız için herkese teşekkür ederim