AMD ve Ati uyumlu Mac

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Birçok mac kurulum videolarını izledim ama hep intel işlemci ye nvidia ekran kartı olan bilgisaraylara kurulum yapıyorlar sorum Amd işlemci ve ati ekran kartlı uyumlu mac varmıdır??

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Birçok mac kurulum videolarını izledim ama hep intel işlemci ye nvidia ekran kartı olan bilgisaraylara kurulum yapıyorlar sorum Amd işlemci ve ati ekran kartlı uyumlu mac varmıdır??

Var ama uğraştırıyor. Hazard falan çıkarmıştı bi aralar modlu bir sürüm. Az araştırırsanız bulabilirsiniz. Ama normalde zaten kurulum çok uğraştırıyor. Amd sistemler için hiç kurulmama olasılığı yüksek. Yani uğraşmaya değer mi .. O konu göreceli biraz . Ben şahsen amd bir sistem kullanıo olsaydım muhtemelen hiç uğraşmazdım kurulumla falan.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Var ama uğraştırıyor. Hazard falan çıkarmıştı bi aralar modlu bir sürüm. Az araştırırsanız bulabilirsiniz. Ama normalde zaten kurulum çok uğraştırıyor. Amd sistemler için hiç kurulmama olasılığı yüksek. Yani uğraşmaya değer mi .. O konu göreceli biraz . Ben şahsen amd bir sistem kullanıo olsaydım muhtemelen hiç uğraşmazdım kurulumla falan.
İnternette biraz araştırdım ama sonuç bulamadım yorumunuz için çok teşekkür ederim.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Deneme değmez ben söyliyim.

Intel - Nvidia ya bile MAC kurmak çok zahmetlidir.
Doğru kurulum, doğru ayarları yapmak eğer hiç bilginiz yoksa saatler, günler haftalar alır.
Ve MAC konusunda çok fazla uzman/kullanıcı olmadığından destek bulamazsınız sürekli ecnebi forumlarını takip etmeniz, mesajlaşmanız gerekir.

Ben dell inspiron 1520 me hah işte şimdi oldu bu MAC böyle çalışır demem belki 1-2 ayıma mal olmuştur.
Sayısız mac imagı, defalarca formatlanan HDD, okunan, ingilizceden çevrilen sayfalarca döküman.
Şimdi para verseler uğraşmam gerçekten.

Adamlara gaz verip durma Cihan bu işler öyle kolay değil :D :D

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Deneme değmez ben söyliyim.

Intel - Nvidia ya bile MAC kurmak çok zahmetlidir.
Doğru kurulum, doğru ayarları yapmak eğer hiç bilginiz yoksa saatler, günler haftalar alır.
Ve MAC konusunda çok fazla uzman/kullanıcı olmadığından destek bulamazsınız sürekli ecnebi forumlarını takip etmeniz, mesajlaşmanız gerekir.

Ben dell inspiron 1520 me hah işte şimdi oldu bu MAC böyle çalışır demem belki 1-2 ayıma mal olmuştur.
Sayısız mac imagı, defalarca formatlanan HDD, okunan, ingilizceden çevrilen sayfalarca döküman.
Şimdi para verseler uğraşmam gerçekten.

Adamlara gaz verip durma Cihan bu işler öyle kolay değil :D :D
aslında bende biraz araştırdım baya zormuş hatta muratveb in hazırladığı kurulum videosunu izledim ve zor olduğunu anlayınca windows 8'i denemeye karar verdim :)

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Zordur uğraştırır bazen imkansıza döner, çıkmaza girer.
En iyisi MAC çalışacağı garanti bir bilgisayar toplamak, yada direk MAC almak.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Zordur uğraştırır bazen imkansıza döner, çıkmaza girer.
En iyisi MAC çalışacağı garanti bir bilgisayar toplamak, yada direk MAC almak.
zaten mac kurabilseydim kendi makinesi olmadığı için pek zevki çıkmazdı en iyisi bir macbook almak :)

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
zaten mac kurabilseydim kendi makinesi olmadığı için pek zevki çıkmazdı en iyisi bir macbook almak :)

Niye keyifli olmasın ki. Ben kendi laptop umda 2 sene mac os x 10.5.x kullandım. 10 numara çalışıyordu.
Update yapamıyordum 10.6 10.7 çıktı ben hala 10.5 de kalınca çok eskidi sistem.
Adobe flash bile 10.5 için çıkmamaya başlayınca mecburen windows a döndüm.
Yoksa MAC sorunsuz çalışıyorsa herşeyde keyif verir

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Niye keyifli olmasın ki. Ben kendi laptop umda 2 sene mac os x 10.5.x kullandım. 10 numara çalışıyordu.
Update yapamıyordum 10.6 10.7 çıktı ben hala 10.5 de kalınca çok eskidi sistem.
Adobe flash bile 10.5 için çıkmamaya başlayınca mecburen windows a döndüm.
Yoksa MAC sorunsuz çalışıyorsa herşeyde keyif verir
tabi ki ama sonuçta bir macbook ta kullanmak karşıkdan bakan birini normal bilgisaraydan daha çok etkiler ve macbook diğer bilgisaraylardan bana göre daha şık :)

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Valla ben kendi kullandığıma bakarım.Karşımdaki ne görüyor çok önemli değil benim için.Tabiki macbok pro veya air 10 numara olur olmasına da dünya para o kadarda para verilmez

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Valla ben kendi kullandığıma bakarım.Karşımdaki ne görüyor çok önemli değil benim için.Tabiki macbok pro veya air 10 numara olur olmasına da dünya para o kadarda para verilmez
tabi ki ama en azından benim için bir macbook kullanmanın yeri ayrı.