AMD Ryzen 2200G ve 1050 Ti Kullanımı

Alierenbekk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşlemci̇ni̇n i̇çi̇ndeki̇ grafi̇k karti i̇le hari̇ci̇ ekran kartini bi̇rleşti̇rebi̇li̇rmi̇yi̇m konus başliğindaki̇ ürünleri̇ kullaniyorum 2 si̇ni̇ ayni anda akti̇f edebi̇li̇rmi̇yi̇m yoksa sadece teki̇ni̇mi̇ kullanacağim ? Dualgraphi̇cs vs di̇ye bi̇ olay duydum ama

Son düzenleyen moderatör:

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
O olay Intel'de var. İşlemcide ki grafik birimini devre dışı bırak yeter.

Alierenbekk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten hdmi ekran kartına bağlı su anda 1050ti aktif ama ikisinide beraber kullanıp daha fazla verim alabilirmiyim diye dusunuyordum

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
İkisini aynı anda kullanamazsın. Intel işlemcilerde çift kullanım var o da aynı anda değil zaten. Yapılan işlemin istediği güce göre işlemci ve ekran kartı arasında otomatik geçiş yapıyor ama AMD işlemcilerde bu olay yok. Ya ekran kartı ya işlemci ya da sadece ekran kartı.

grezimonk

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
264
İşlemci̇ni̇n i̇çi̇ndeki̇ grafi̇k karti i̇le hari̇ci̇ ekran kartini bi̇rleşti̇rebi̇li̇rmi̇yi̇m konus başliğindaki̇ ürünleri̇ kullaniyorum 2 si̇ni̇ ayni anda akti̇f edebi̇li̇rmi̇yi̇m yoksa sadece teki̇ni̇mi̇ kullanacağim ? Dualgraphi̇cs vs di̇ye bi̇ olay duydum ama
o dual grafic işini AMD işlemcide AMD gpu ile oluyor... 1050 Ti ile olmaz... + 1050 Ti eskidi zaten...