AMD RADEON R7 370 EKRAN KARTI AYAR HAKKINDA

demircan256

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba,

Başlıkta belirttiğim üzere,yeni kullanmakta olduğum ekran kartım ile ilgili yapmam gereken ayarlar varmıdır?Nelerdir.

Mesela,harici hdd'i bilgisayara takıp indrdiğim filmleri (dizi) izlediğimde sanki ekrana tam oturmuyor gibi bir izlenim oluştu bende ve bunu nasıl çözeceğimi anlamadım gitti.

Size ekran kartı ayarlarına ait olan görselleri paylaşıyorum acaba yapmam gerekn herhangi bir ayar vamrı yokmu bakıp yardımcı olursmunuz..ekran kartı ve modeli son resimde mevcuttur.

Şimdiden teşekkürler.

Zk5gjg.jpg

o3dPqQ.jpg

ljQ2PB.jpg

VaQ58y.jpg

nMbV95.jpg

demircan256

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yokmu bilgi verecek kimse...

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Merhaba ekran kartı ayarlarınızı standart da bırakmalısınız ekranı tam oturtmak içinse ayarlarda ölçekleme seçenekleri olması gerek en son amd kullandığımdan beri panel yüzü değişmiş biraz arıyarak bulabilirsiniz ordaki çizelge ile ekranınıza göre ayarlıyabilirsiniz.

demircan256

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yok kardeş yapamıyorum..amd cataylst diye bir arayüz vardı orda anlatılmış ama bende de o arayüz yok...kafayı yedirtti bana..

Bu arada bağlantıyı hdmı kablo ile yapıyorum.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Yok kardeş yapamıyorum..amd cataylst diye bir arayüz vardı orda anlatılmış ama bende de o arayüz yok...kafayı yedirtti bana..

Bu arada bağlantıyı hdmı kablo ile yapıyorum.

Tam olarak ne kadar boşluk var ekranda bir resim atarmısınız .

demircan256

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şimdi evde değilim..ama şöyle örnek vereyim size...

Mesela herkeste olur bu..bilgisayara bir harici hdd veya usb bellek taktığımızda en sağda alt köşede belirir yeni aygıt takıldığını gösteren ibare..bende bu uyarı neredeyse ekranın tam ortasında ve altında yer alıyor...

Sizcede anormal değilmi bu...

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Şimdi evde değilim..ama şöyle örnek vereyim size...

Mesela herkeste olur bu..bilgisayara bir harici hdd veya usb bellek taktığımızda en sağda alt köşede belirir yeni aygıt takıldığını gösteren ibare..bende bu uyarı neredeyse ekranın tam ortasında ve altında yer alıyor...

Sizcede anormal değilmi bu...

Şimdi görmeden net birşey demek zor ekranın ölçekleme problemi varsa ancak ayarlardan yapılabilir tabi bu yeni arayüzde nerde bilemiyorum kullanan ve hakim olan arkadaşlar görürse yardımcı olurlar ben şu fotodaki noktadan ayarlıyordum ekran oturmadığı zaman :

KlWBor.jpg

demircan256

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ayyynen bu arayüz bende çıksa direk o alana giricem de yok malesef..

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Sizin çıkmasını istediğiniz catalyst ve sizde en günceli crimson var. Arayıp bulacaksınız...

demircan256

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Malesef dedinya kardeş..keşke yardım etmeseydin..neyse yinede saolasın..