Amd R5 3600 Isınma Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kurin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SpidaHeadShot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
monitör ile kasa aldım monitör ile kasa uyumsuz çıktı birde monitörü onlar önermişti
Ben de aynı sistemi aldım yaklaşık 2 hafta önce bende de aynı problem vardı core boosterı kapattım biraz performans kaybı oldu ama mak 67 derece sıcaklık gördüm sana da tavsiye ederim ben uzun süre alamicam gibi soğutucuyu alsam da takmayı bilmedğim için cesaret edemiyorum, ya da cpu hızını sabitleyebilirsin ama bu durumda biraz daha sıcak olabilir aşırı bir performas düşüşü olmuyor bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam sağolun voltaj düsürdüm oyunda 65 derecede gpu 58 derece yeni soğutucu alana kadar böyle idare edicem teşekkür ederim önerileriniz için
voltajı nasıl düşürdün hangi ayardan anlatabilir misin bende de aynı sistem var ben özellikle ekran kartı için almıştım voltajı kaça düşürdün nerde stabil çalıştı?

Kurin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de aynı sistemi aldım yaklaşık 2 hafta önce bende de aynı problem vardı core boosterı kapattım biraz performans kaybı oldu ama mak 67 derece sıcaklık gördüm sana da tavsiye ederim ben uzun süre alamicam gibi soğutucuyu alsam da takmayı bilmedğim için cesaret edemiyorum, ya da cpu hızını sabitleyebilirsin ama bu durumda biraz daha sıcak olabilir aşırı bir performas düşüşü olmuyor bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

voltajı nasıl düşürdün hangi ayardan anlatabilir misin bende de aynı sistem var ben özellikle ekran kartı için almıştım voltajı kaça düşürdün nerde stabil çalıştı?
insta kurinwp yaz yardımcı olurum

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,079
core boostu kapatırsan performans düşer.O zaman o işlemciye o parayı vermenin bi esprisi kalmaz.
Biosta ,0,04 civarı core voltajı düşürün.

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,079
Anakartın ne.

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,079
Düşer, ama onu kademeli yapacaksın. Yani hemen birden düşürmeyeceksin. Önce ,0,02 den başlayıp, azalta azalta gideceksin Yani ,2.değer 0,0025 azaltılmış olacak. Sonra , 0,03,daha sonra 0,0,035,daha sonra 0,04 azaltacaksın.

Azaltmadan önce cinebench R20 testi yapıp puanını bi yere not edeceksin. Her azaltmadan sonra,bu testi yapıp puanı kontrol edeceksin.Puanda, Bariz bi azalma görüldüğü değerdeki voltaj,fazla azaltılmış demektir.Onun bi tık üzerindeki voltaj değerini kullanacaksın.