AMD Phenom II X4 955 BE Satabilite test.3900Mhz.

patriot34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önceki sistemimin videosudur.
şu an İntel İ7 2700K Oc 4500Mhz,asus p8z68 anakart,G.skil 1600 mhz 16Gb ram kullanıyorum.Yalnız amd 955Black edition harika bir işlemci idi,u7 gigabayt kartımıda buldozer işlemcilere hazırlık olarak almıştım,fakat bizleri hayal kırıklığına uğrattı,mecburen intel sisteme terfi ettim.

[video=youtube;1gNcLDiYZUQ]http://www.youtube.com/watch?v=1gNcLDiYZUQ[/video]

whitedragon

Doçent
Reaksiyon puanı
1
AMD tarafından sızan haberlere göre artık performans olarak İntel ile yarışmayacak hatta FX2 ler son performans işlemcileri olabilir AMD geleceğini APU ile sürdürmek istiyor Phenom II ler f/p oranı ile hala sıfır olarak bile alınan işlemciler böylece uygun fiyata işlemci ve anakart alıp güçlü bir ekran kartı ile çok iyi bir oyun sistemi kurmak mümkün çünkü 1080p ultra oyunlarda bütün yük ekran kartına biner..

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İntelin herzaman önde olduğunu düşünüyorum . Tabiki f/p de amdye yanaşamaz ama bütçe iyiyse intel ciddi anlamda önde. Tabiki amd bir güncelleme yaparak yeni işlemciler piyasaya sürebilir ama intel de boş durmaz sanıyorum .

patriot34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun oynanacaksa fiyat performans için amd,ler çok çok yeterli,fakat! grafik işlerine gelince İntel öne çıkıyor.17 yıllık bir Amd kulalnıcısı olarak mecburen,istemeyerek,intele terfi etmek zorunda kaldım.
AMD inşallah kendini toparlar,kaliteli,intel ile rekabet edebilen ürünleri ile biz tüketicelere,fiyat olarak yansıtırlar.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ben de x4 965 işlemcim ile 4.0 ghz seviyesine çıkmıştım. :)

patriot34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de x4 965 işlemcim ile 4.0 ghz seviyesine çıkmıştım. :)

Gerçekten bu işlemciler,bir efsane.%100 yük stres testinde,after effects çalıştırmak her işlemcinin harcı değildir.Bunların ısı tavan noktası 61 derecir,yaptığım testte 53 dereceler cıvarındadır.Biraz daha yol verilebilir fakat satabile zannedersem böyle olmazdı.22 dakika full yükte,vallahi testi yaparken ne zaman mavi ekran alırım diye hep bekledim :)