Öneri AMD mi Intel mi?

rvydadlra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba , bilgisayar mühendisliği okuyorum yeni bilgisayar ihtiyacım var. Ryzen mi intel mi tercih etmeliyim? 30 bine kadar bütçem var. ryzen 7 ve ya 9 mu yoksa intel 7 veya 9 mu? Memnun olduğunuz tavsiye edeceğiniz bilgisayarları önerirseniz de sevinirim.

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
merhaba , bilgisayar mühendisliği okuyorum yeni bilgisayar ihtiyacım var. Ryzen mi intel mi tercih etmeliyim? 30 bine kadar bütçem var. ryzen 7 ve ya 9 mu yoksa intel 7 veya 9 mu? Memnun olduğunuz tavsiye edeceğiniz bilgisayarları önerirseniz de sevinirim.
Aldıktan sonra mümkünse RAM'ini 32 GB yapın. Mümkün değilse 16 GB yapıp kullanmanızı öneririm. Isınıyor olabilir bu Acer bu arada. Araştırmanızı öneririm.

1978

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Eğer oyun oynayacaksan Ryzen vazgeçilmez eğer ofis için kullanacaksan İntel al

SerBronze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
46
Merhaba , bilgisayar mühendisliği okuyorum yeni bilgisayar ihtiyacım var. Ryzen mi intel mi tercih etmeliyim? 30 bine kadar bütçem var. ryzen 7 ve ya 9 mu yoksa intel 7 veya 9 mu? Memnun olduğunuz tavsiye edeceğiniz bilgisayarları önerirseniz de sevinirim.
Hocam bilgisayar müdendisliği için belli başlı bilgisayarda sistem gereksimleri olması gerekiyor
Ram en az 16gb olması gerekiyor
Minimum Intel 9. Nesil i5 veya i7
En az 500gb ssd
----

Bu bütçene göre iyi duruyor inceleye bilirsin kısa süreli bir fırsat laptopu oyun bile oynaya bilirsin çok sağlam laptop kaçırma derim cidden fiyat performans laptopu.