AMD HD 7400 Çift Ekran Kartı Sorunu Win 10

PaulAMG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayar Markam :HP Pavilion g6-1050et Dizüstü Bilgisayar
Ekran kartı Markam :
ATI (AMD) Readon™ HD 7400

İşletim Sistemi : Windows 10 Pro

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Bilgisayar Markam :HP Pavilion g6-1050et Dizüstü Bilgisayar
Ekran kartı Markam :
ATI (AMD) Readon™ HD 7400

İşletim Sistemi : Windows 10 Pro

kardeşim Display Driver Uninstaller Download version 15.4.0.0 buradan uygulamayı indir bu uygulama driverleri temizlemeye yarıyor bilgisayardaki önyüklü ekran kartı driverleri ile hepsini birden(sorun çıkaran driverler).İlk önce intel driverlerini sonra amd yi sil.Sonra driver cd'ndeki yada yedeklediğin driverleri kur sorun düzelir aynı şeyi benim bilgisayara da yapıyordu.

PaulAMG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

şimdi de böyle bir hata ile karşılaştım

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160

şimdi de böyle bir hata ile karşılaştım
Yanlış anlamayın ama driverler yanlış kurulmuş gibi hd 7400m yazan driver 6470m e dönüşmüş.
HP Yazıcılar, Dizüstü ve Masaüstü Bilgisayarlar ve Diğer Ürünler İçin HP Yazılım ve Sürücü İndirmeleri | HP® Destek sitesine girip resimde görünen son iki driveri indirip dediğim gibi bir daha temizleyip kurar mısınız;
3aYN2A.jpg

PaulAMG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yanlış anlamayın ama driverler yanlış kurulmuş gibi hd 7400m yazan driver 6470m e dönüşmüş.
HP Yazıcılar, Dizüstü ve Masaüstü Bilgisayarlar ve Diğer Ürünler İçin HP Yazılım ve Sürücü İndirmeleri | HP® Destek sitesine girip resimde görünen son iki driveri indirip dediğim gibi bir daha temizleyip kurar mısınız;
3aYN2A.jpg

Denedim zaten onları da onlardada bir verimlilik alamadım, ayrıca driver'ın yanlış kurulma ihtimali yok ürünün websitesinde ürününün ekran kartının 6470m olduğunu söylüyor. Ayrıca şöyle birşey de var ki bu windows 10 otomatik yüklüyor driver ı catalyst control center ise çok ayrıntılı gelmiyor sorunum burda o ekran kartları arasında geçiş yapamıyorum

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Amdnin son sürüm sürücüsünü indir.
Windows 10'u güncelledin mi? Büyük bir güncelleme yayınlandı.
Driver indir daha da olmassa eski işletim sistemine dönmelisin.

melik.bck

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Dostum bi driverları kontrol et bide senin x64 tabanlı işlemcin var 32 bit işletim sistemi kullanıyosun. 64 bit kullan mutlaka kısıtlama kendini

melik.bck

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Windows 10 da driver şuan çok aşırı bulunmadığı için de mecburen donanım firmasının yayınlamasını bekliceksin bir süre

AtakanErmisKZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6470m çok sorunlu bir ekran kartı. Sadece kendine özel sürümleri kabul ediyor. Amd nin sitesinden indirmiştim bende, aynı hata olmuştu. Bilgisayar üreticinin sitesinden ekran kartı sürücülerini indir.

S

SDN Okuruuu

SDN Okuru
Aynı sorunu ben de yaşadım. Başta 7400 series diye çıkıyor ama uyumlu sürücü yükleyince 6470 oluyor. Internette buldugum tüm çözümleri denedim ama fayda etmedi. Win 8.1'e geri döndüm.
(Hp g6-1005et)