artsbyfm
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
İşlemciyi internette bile zar zor buluyorum anakart alıcam soket yapısını öğrenemedim bilen yardımcı olabilir mi rica etsem?
O işlemciy almadıysan sakın alma aynı şekilde işlemci elindeyse sat gitsin anakart da alma çok kötü bir işlemci.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada AM3+
İşlemcinin kendisi çöp kendisinin çöp olması yaynında mimarisi daha da çöp mimarisinin çöp olmasının yanında performansı 0 yani ryzen serisi ve güncel athlon haricinde AMD işlemci almayın.Elimde şuan o işlemci var fakat şöyle bi durum var am3 soketli msi bi anakart aldım yanında 8 çekirdekli bir amd işlemci hediye geliyor. Sanırım 2. El. Bu işlemciyi değiştiricem zaten de işlemcideki sorun ne onu anlayamadım
İşlemcinin kendisi çöp kendisinin çöp olması yaynında mimarisi daha da çöp mimarisinin çöp olmasının yanında performansı 0 yani ryzen serisi ve güncel athlon haricinde AMD işlemci almayın.
fx 4130 dan iyi olması lazım,. Testleri pek yok ama bi kaç yerde puanları dikkatimi çekti. Zaten gelince bi cinebench testi yapıp,anlarız hemen durumu.
Anacak anladığım kadarıyla, elinde elinde FX 4130 var. Ve anakart ve anakartın üzerinde gelecek olan opteron server işlemcisini almayı düşünüyorsun. Anakartın modeli nedir ve kaç para vereceksin bu ikiliye.
400 tl ye anakart ,işlemci pek fena değil. Yalnız satan eleman bu ikiliyi kullanmışmı,çünkü MSI ın sitesinde opteron 3365 desteğini göremedim.
o zaman gelince bi test yapıp işlemcinin performansına bakarız,elindeki FX den daha iyi ise,FX si satıp,opteronla devam edersiniz.