konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın yeni üye oldum.ben bu zamana kadar ekran kartı sürücülerini amd sitesine girip benim kartım için son çıkan sürücüyü indirir kurardım.hiç bi sorun çıkmazdı.ama 2 haftaya yakın oldu bu gta 5 için çıkarılan sürücüyü indirdim.ilk gün bi sorun yoktu 2. 3. gün pencere geçişleri kasmaya başladı.oyunlar da aynı şekilde.chromeda video izlerken sıkıntı çıkardı vs vs.sonra ben de gta 5 için olanı değil bi öncekini indirdim düzeldi.diğer gün yine aynı şeyi yaşadım.pc açıldıktan bi 10-15 dk sonra yine aynı kasmalar başladı.diğer forumlarda falan yardım istedim istediğim cevabı alamadım.tüm sürücüleri kaldır diyenler oldu.display driver uninstall programını indirdim güvenli modda açtım kaldırdım.sonra son sürücüyü kurdum.düzeldi gibi oldu akşama kadar yine kastı yetmezmiş gibi denetim masasına girince orası da bomboştu hiç bi seçenek yoktu.geri yükleme yaptım aldım her şeyi geri.sonuç olarak şaunda da kasıyor.neyin sebep olduğunu veya nasıl çözebileceğimi bilen acil yardım etisn.biraz uzun oldu kusura bakmayın.​