İlk olarak Amd phenom ıı x4 965 ile kullanmaya başladım. Ve Amd sıcaklık konusunda memundum. Boşta 14 derece Doluyken 55 derece görüyordum bu x4 965 işlemciyle stock fan sesli biraz amdnin ama şuan yeni soğutucusu sifir ses ve daha iyi soğutma veriyor. 4 yıl Amd phenom ıı x4 965 kullandim. Sonrasında 2 yıl kadar Amd fx 8150 kullandim. Ondanda memnundum. Boşta 15 derece Doluyken 40-45 derece civarındaydı. Ve daha performanslıydi. Fan konusunda stock fan yerine farklı fan markası soğutucu kullandim. Ne ses kaldı ne çok ısınma. 2 yıl kadarda Amd fx 8350 kullandim ve hala kullanıyorum ve aşırı memnunum. Şuan ıntel core i7 6700 ile karşılaştırdığımda bana göre test sonuçlarına ben bakmam. Benim gorüsüm Amd fx 8350 daha performansli çoklu çekirdek kısmında Amd öndeydi. Amd fx 8350yede aynı şekilde Amd fx 8150ye kullandığım fanı kullandim. Ondada 12 derece boşta 40-45 derece doluyken yani yüzde 100 ken işlemci gördüm. Kesinlikle Amd tavsiye ederim. Hem ucuz hem performansli. İşinize yarar oyunlarınizi sorunsuz oynarsiniz. Amd işlemci alacaklara tavsiyem. Eğer yanında yeni Amd soğutucusu yoksa 90-100 tllik bir soğutucu alın. Varsa zaten gerek yok. Testlerini gormussunuzdur yeterince sessiz hiç fan sesi duyulmuyor ve soğutmasida harika. Amd kullanıcısı olarak şunu söylemek isterim. Su ana kadar hiç bir sorun yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ederim.Ve yine Amd yeni nesil işlemcili laptop almayı düşünüyorum. Hp Amd A10 9600p modelini. Amd hem performansli hem de ucuz. Tüketici dostu. Bu yazdıklarım kişisel goruslerimdir. Ve kullanıcı gorusudur.