AMD Catalyst 13.1 güncelleme sorunu

Belarafon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar altta vermiş olduğum sistemimde Amd catalyts 11.7 sürümünden sonraki sürümler de hata alıyorum.Yani güncelleyemiyorum.
Mesela bugun 13.1 yükledim pc acılırken masaüstü gelir gelmez resetliyo.Yada 1-2 dk sonra sürekli reset atıyo,bazen ekran kartı kaldırmaya bile fırsat vermiyo,güvenli modda acıp kaldırıyorum.
Var mı bi bilgisi olan?
Tesekkurler

System: Windows 7 Ultimate 64-bit
System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
System Model: GA-MA770-DS3
BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG
Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+ (2 CPUs), ~3.0GHz
Memory: 4096MB RAM

Card name: ATI Radeon HD 4800 Series
Display Memory: 2297 MB
Dedicated Memory: 506 MB

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Arkadaşlar altta vermiş olduğum sistemimde Amd catalyts 11.7 sürümünden sonraki sürümler de hata alıyorum.Yani güncelleyemiyorum.
Mesela bugun 13.1 yükledim pc acılırken masaüstü gelir gelmez resetliyo.Yada 1-2 dk sonra sürekli reset atıyo,bazen ekran kartı kaldırmaya bile fırsat vermiyo,güvenli modda acıp kaldırıyorum.
Var mı bi bilgisi olan?
Tesekkurler

System: Windows 7 Ultimate 64-bit
System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
System Model: GA-MA770-DS3
BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG
Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+ (2 CPUs), ~3.0GHz
Memory: 4096MB RAM

Card name: ATI Radeon HD 4800 Series
Display Memory: 2297 MB
Dedicated Memory: 506 MB
Ekran kartı çipin yanmıştır büyük ihtimal format at eğer sorun düzelmiyorsa garantiye yolla bende de aynısı olmuştu garantiye yolladım yenisini gönderdiler

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bende de benzer bir sorun vardı format attığım halde yapıyordu 5-10 kere format attım herhalde,sonra bilgilerimi aktarmaya çalıştığım hdd de virüs çıktı sende de aynı problem olabilir

Belarafon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam Hdd yok bende,virüs olucagınıda sanmıyorum,uzun zamandır bu şekilde.
Tesekkur ederim

memo3131

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende 4700 serisi kullanıyorum nerdeyse 1 2 tanesi hariç her güncellemede hata veriyor yüklenmiyor,kartın üreticisi sapphire idi benim onun sitesine girip kendi kartımı buldum ve sapphirenın vermış oldugu en son driveri indirip kurdum,driveri kurmadan öncede revo uninstaller ile amd ile ilgili herşeyi kökten sildim

Belarafon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hımmm tam bilmiyorum ama çip yanmış olabilir,daha önce 3800 serisi vardı.O yandıgı için arkdastan bunu almıstım.Belki dediğin gibidir.Garantisi de yok.Ama 11. 7 ye kadar kabul edip sonraki sürümleri kurdurmaması düşündürücü

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ha bir de normal driverları değil de beta driverları dene bazen normallerden daha çok iş görüyorlar bazı sorunlarımı da betaları yükleyerek çözmüştüm

Belarafon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ha bir de normal driverları değil de beta driverları dene bazen normallerden daha çok iş görüyorlar bazı sorunlarımı da betaları yükleyerek çözmüştüm
11.7 den sonra cıkan hemen hemen tüm driverları denedim diyebilirim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bende 4700 serisi kullanıyorum nerdeyse 1 2 tanesi hariç her güncellemede hata veriyor yüklenmiyor,kartın üreticisi sapphire idi benim onun sitesine girip kendi kartımı buldum ve sapphirenın vermış oldugu en son driveri indirip kurdum,driveri kurmadan öncede revo uninstaller ile amd ile ilgili herşeyi kökten sildim
Sapphireyi denicem aynen dediğin gibi bakalım nolcak.

Belarafon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar var mı başka çözüm önerileriniz?