Amd a8-5600k işlemci Oyunlarda Yeterlimi?

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kardeşim seni anlıyorum bende bi aralar aynı durumdaydım ama sen sen ol evkurdan bişey alma bu fiyata bu pc resmen insanı ayakta dürtmek gibi

Hunter35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
en son attıgım pc nasıl guzelmi [TABLE="width: 737"]

[/TABLE]

zaza_yk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim kafa FATAL ERROR verdi. Biri şuna bişey danışsın. Adama vatandan al diyorum , alacağın miktarı söyle diyorum. Adam sanki ben satıcıyım da taksitle olsun diyo :) bence sen en iyisi git evkura o seçtiğin PC yi al sende kurtul bizde. Çünkü senin hakkın o PC alnına yazılmış birşeyi silmeye çalışma.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Herşey bi yana limiti söyle diyorum ona göre cihaz toplayalım diyorum gidiyo toplu sistem gösteriyo. Ne bildiğin varsa onu yap buraya da şu olur mu bu olur mu diye boş yorum atma açıkçası.

Hunter35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
knka anlatamıyorum la 200 tl verıcem aylık ondan toplu alıyorum vatandan alacagım pc yı gonderdım sana asus guzelmı dıye onu soruyorum nasıl toplanır 200 tl ye knka

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evkur dan bilgisayar alacağına git kendini boğaz köprüsünden aşağıya at, daha mantıklı bir iş yapmış olursun

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Evkurdan bir ara pc alacaktım 2010 da Bizden mal mal bilgiler istemişlerdi. Evlilik cüzdanımi da vereyim mi diyerek kapattı babam :) pc iyi değil birazdaha bekle sonra kafan vurursun bu ne boktan pc keşke almasaydim diye hep kandirmaca bunlar ;) allahım ne günlerdi :) her şeyin bir alım yeri var ben şimdi Bim den pc almam veya vatan pc den çikolata almam :) evkurdan da pc alınmaz :)

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Hazır sistem tercih ederseniz çok ağlarsınız, Hemde Evkurdan.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Bir kerebu PC oyun PCSİ olsa idi usb 3,0 Olmalıydı bence Evkur işte :)

zaza_yk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İki cihan bir araya gelse ben buna pc toplamam. Bilgi vermem bir şey önermem

My Life Bmx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benimde 1500 tl bütçem var nasıl bi oyun pc si toplarım yardım.

Reaksiyon puanı
0
Kardeşim Benimde Aynısı Bilgisayarının Kardeş Kasmıyor Attımki Minecraftta 200 FPS Gta SanAndreasda 400 fps çok güzel pc ve ekranın AOC Markası İse sıfır sıkıntı :D Rahatca Kullan