Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim kafa FATAL ERROR verdi. Biri şuna bişey danışsın. Adama vatandan al diyorum , alacağın miktarı söyle diyorum. Adam sanki ben satıcıyım da taksitle olsun diyo bence sen en iyisi git evkura o seçtiğin PC yi al sende kurtul bizde. Çünkü senin hakkın o PC alnına yazılmış birşeyi silmeye çalışma.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Herşey bi yana limiti söyle diyorum ona göre cihaz toplayalım diyorum gidiyo toplu sistem gösteriyo. Ne bildiğin varsa onu yap buraya da şu olur mu bu olur mu diye boş yorum atma açıkçası.
knka anlatamıyorum la 200 tl verıcem aylık ondan toplu alıyorum vatandan alacagım pc yı gonderdım sana asus guzelmı dıye onu soruyorum nasıl toplanır 200 tl ye knka
Evkurdan bir ara pc alacaktım 2010 da Bizden mal mal bilgiler istemişlerdi. Evlilik cüzdanımi da vereyim mi diyerek kapattı babam pc iyi değil birazdaha bekle sonra kafan vurursun bu ne boktan pc keşke almasaydim diye hep kandirmaca bunlar allahım ne günlerdi her şeyin bir alım yeri var ben şimdi Bim den pc almam veya vatan pc den çikolata almam evkurdan da pc alınmaz