Arkadaşlar Selamun Aleyküm herkese. Başlıkta da belirttiğim gibi AMD A6-6400K işlemci ve ASUS F2-A55M LK anakart satılıktır. Satma sebebim sistemimi yükseltmiş bulunmaktayım iki üründe 19.07.2014 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan satın alınmıştır fakat ikiside en fazla 1 ay kullanıldı çünkü okulum Bilecik'te olduğu için kullanma şansı maalesef bulamadım yani yaklaşık 1 yıldır yatıyorlar.Kullandığım zaman diliminde de sadece LoL oynadım. Ürünün ikisinin toplam fiyatını 200 TL olarak düşündüm yanında yine Vatan Bilgisayar'dan almış olduğum Xigmatek Apache II işlemci soğutucusunu da veriyorum. İkisinin de kutusu , garanti belgesi , faturası bulunmaktadır , herhangi bir problemleri yok konuyu açmadan önce bizzat denedim. Satış şekli olarak sadece İstanbul içi elden düşünüyorum çünkü kargo vs ile uğraşmak istemiyorum malum bayramda yakın ve bayramda kargo firmaları çalışmıyor. Ürünler bu ayın 25ine kadar satıştadır daha sonrasında okulum başladığı için maalesef satma şansım yok.
Eğer ciddi alıcı olursa sistemi kurup işlemciyi anakartı vs resimlerini atabilirim çalıştıklarına dair boş yere macunla uğraşmak istemiyorum elimde fazla macun olmadığı için.
Daha detaylı resimler ve satış için özel mesajdan ulap telefon numaramı ve facebook adresimi alabilirsiniz Sarıgazi / İstanbulda ikâmet etmekteyim.
Eğer ciddi alıcı olursa sistemi kurup işlemciyi anakartı vs resimlerini atabilirim çalıştıklarına dair boş yere macunla uğraşmak istemiyorum elimde fazla macun olmadığı için.
Daha detaylı resimler ve satış için özel mesajdan ulap telefon numaramı ve facebook adresimi alabilirsiniz Sarıgazi / İstanbulda ikâmet etmekteyim.