Amd 6300 overclock

sadberg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler online oyun oynuyorum oyunumda hafif teklemeler oluyor bu teklemeler yüzüne voltage vermeden 4.2 seviyesine çıkarttım ve teklemelerden hafif bir şekilde kurtuldum biraz daha artıtırıp direk bütün teklemelerden kurtulmak istiyorum ama voltaj verme konusunda kötü bir geçmişim var bana 4.4 4.5 seviyesine yükseltmek için en stabil voltaj değerlerini söyleyebilirmisiniz
ram kingston hyper x 8gb dual kit 1600 mhz
anakart msi g46 970a
cooler master t4 işlemci soğutucu
beyler kendim denemekten hem korkuyorum hemde hayatımda gördüğüm en zahmetli bios pili çıkarma seansını görünce riske atmak istemiyorum bir pili çıkarmak için yarım saat ekran kartıyla boğuştum
şuanki voltaj 1.3375 v (stock)

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Online oyunlarda FX-6300 yüzünden tekleme olabileceğini düşünmüyorum.

sadberg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende düşünmüyordum ama oyun 6 çekirdeği birden kullanmadığı için teklemeler yaşıyorum ayrıca oyunun optimasyonu gta 4 tende kötü
apb reloaded

DiamondMines

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler online oyun oynuyorum oyunumda hafif teklemeler oluyor bu teklemeler yüzüne voltage vermeden 4.2 seviyesine çıkarttım ve teklemelerden hafif bir şekilde kurtuldum biraz daha artıtırıp direk bütün teklemelerden kurtulmak istiyorum ama voltaj verme konusunda kötü bir geçmişim var bana 4.4 4.5 seviyesine yükseltmek için en stabil voltaj değerlerini söyleyebilirmisiniz
ram kingston hyper x 8gb dual kit 1600 mhz
anakart msi g46 970a
cooler master t4 işlemci soğutucu
beyler kendim denemekten hem korkuyorum hemde hayatımda gördüğüm en zahmetli bios pili çıkarma seansını görünce riske atmak istemiyorum bir pili çıkarmak için yarım saat ekran kartıyla boğuştum
şuanki voltaj 1.3375 v (stock)

G46 anakartı ile OC işine bulaşma zaten turbo boost 4.1GHz oluyor. Ekran kartın nedir? Güç kaynağı?