"Amca rahatsız mı oldun?"

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49

"Amca rahatsız mı oldun?"
Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri kapsamında Konya'nın Akşehir ilçesine gelen sanatçı Demet Akalın izleyicilere keyifli anlar yaşattı.
Akalın, Akşehir Açıkhava Tiyatrosu'nda düzenlenen yaklaşık 6 bin kişinin katıldığı konserde, söylediği şarkılarla ve danslarıyla Akşehirliler'i coşturdu. Konser sırasında, Akşehir Kaymakamı Ahmet Katırcı'nın kulaklarını kapattığını gören Akalın, ''Amca bir saattir sana bakıyorum. Ellerini kulaklarına tıkamışsın. Rahatsız mı oldunuz? Böyle yapmanız benim konsantremi bozuyor. Allah'tan arka tarafta gençler var. Onlar eğleniyor'' dedi.
Bunun üzerine Kaymakam Katırcı, tepki vermeden sessizce konser alanından ayrıldı. Katırcı'nın ardından diğer protokol üyeleri de konser alanını terk etti. Konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapmayan Kaymakam Ahmet Katırcı'nın, başı ağrıdığı için konser sırasında yüksek sesten rahatsız olduğu öğrenildi.

sabah

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
tamamen kafadan

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
bunu adam yerine, sanatçı yerine koyup oraya gidende suç.

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Des :dirol: bak senle iyiyiz kötü olmayalım det dikkat et söylediklerine ablam bitanedir !!

Ne yani kadın sanat yapıyo saygısızlık edenlere laf yok o suçlu öylemi pess !

Eğer onun yaptığına sanat diyorsanız , amcanın yaptığı doğaçlama sanat.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Başı ağırmasa bile, sevmiyorsa dinlemez abi. Zorla mı? Bu sanat mı, bi gidin.

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
ortalık sanatçı dolmuş ama sanattan eser yok :D:D

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Eğer onun yaptığına sanat diyorsanız , amcanın yaptığı doğaçlama sanat.

Beğenmiyosa çağırmayacak arkadaşım saygısızlığın lüzumu yok . Bence sanat senin için değilse dinleme !

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Sanata soyunursa sanattır :P

Bunların ki zaanat oluyor popçu kaynıyor ortalık :D

harun.arslan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Baştan kaymakam bey sesten rahatsız oluyorsa beklemenin anlamı yoktu. Sessizce kalkmalıydı ta baştan.
Kendisine eziyet etmiş,

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
:) Popüler olmak sanat yaptığı anlamına gelmiyor.

Popülariteyle ilgisi ne :) kadının yaptığı albüm albümlerin tutulması müzik sıralamalarında başlara yerleşmesi her yazın hit şarkıları olması popülerlikmi beğeniyorlarki tutuluyor tutuluyoki hit oluyor hit oluyor ki seviliyor seviliyor ki o kadar yere çağırılıyor çağırılıyorki kazanıyor varmı ötesi :)

İşte kanıt sonuç ilişkisi :

2004 yılında çıkardığı Banane albümünde bulunan "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödüllerinden "Yılın Şarkısı" ödülünü aldı.[SUP][1][/SUP] 2006 yılına Kusursuz 19 albümü ile damgasını vurdu. Albüm 147.000 kopya sattı ve MÜ-YAP'tan altın ödül aldı.[SUP][2][/SUP] Aynı yıl Kral TV Video Müzik Ödüllerine de damgasını vuran Akalın, "Afedersin" ile "En İyi Pop Kadın Sanatçı" ve "Yılın Şarkısı" ödüllerinin sahibi oldu.[SUP][3][/SUP] Resmi Türkiye listesinde "Afedersin" ile 7 hafta ve albümün ikinci teklisi "Herkes Hak Ettiği Gibi Yaşıyor" ile de 1 hafta olmak üzere, 2006 yılının en uzun süre zirvede yer alan sanatçısı oldu.

söz bitti sükut zamanı sanırım :)

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Türkiye'nin sanatçısı:tongue:

Tukat Bilişim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu kadının neresini seviyorsunuz albüm satsın diye vücudunu kullanan kliplerini görünce iğrendiğim bir şarkıcı işte.!

Tukat Bilişim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaç yaşında o biliyor musun ? Makyajsız halini görsen bunu demezsin. ;)
2726.jpg

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Silence cevap bekliyoruz neden yüzü bu kadar çirkin ? :D

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Bu kadının neresini seviyorsunuz albüm satsın diye vücudunu kullanan kliplerini görünce iğrendiğim bir şarkıcı işte.!

Ben cevabımı verdim aslında vikipedia sayfasından alıp ama madem istiyosun yazayım :)

Görsellik her zaman önemlidir . Sanatçının sadece sesi değil görselide ön planda tutulmalıdır bu bugün olan bir şey değildir . Şöyle bir rivayet vardır ;
Atatürkün Safiye Aylanın sesini çok sevdiği ama perde arkasından dinlediğine dair . Vucudunu açmayan hangi sanatçıyı örnek gösterebilirsiniz yüksek başarılı olarak .
Sadece Demet açısından eleştirmek ne derece doğru ?

---------- Post added at 09:46 ---------- Previous post was at 09:45 ----------

Silence cevap bekliyoruz neden yüzü bu kadar çirkin ? :D

39 yaşında insafın kurusun emi :) barbie bebekmi bekliyodun :D

Tukat Bilişim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Demet Akalın aşırıya kaçıyor ama... Aslı Güngör var mesela hiç gördünüz mü ? İşte şarkıcı onun gibi olur.
9b50_asligungorkalpzp4.jpg

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
bugünün hemen bütün şarkıcılarına "Sanatçı" lakabı takılmış gidiyor. her sesi ve kendisi güzel olan sanatçı olamaz. popüler diye de sanatçı diyemezsin. ortada hiçbir eser göremiyorum ben. eğer bunlara sanatçı dersek picasso ya beethoven, motzart yada shakespare e ve mevlanaya ne dicez adamların kemikleri sızlar.

amidi

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Demet Akalın aşırıya kaçıyor ama... Aslı Güngör var mesela hiç gördünüz mü ? İşte şarkıcı onun gibi olur.
9b50_asligungorkalpzp4.jpg

Evet bende bu Demet Akalın ı sevmeyenlerdenim bana biraz kendini beğenmiş şımarık biri gibi geliyor ama Aslı Güngör hakkında seninle tamamen hem fikirim ancak sanki fazla görünmöyor ortalarda

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Sen bana kapalı sanatçı sayma bana demetle başarısını kıyaslayacak bişey sun :)

Kaç ödül almış albüm satışı kaçıncı 2010 yılında Türkiyenin en çok satan 8. albümüne rakiben bi başarı sun bana özrümü dileyim paşalar gibi haklısınız deyip susayım :) .

Tukat Bilişim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim de sesim güzel hemde doğal. Bende oynarsam sesinle. Aslı Güngör sesi ile sanatçılık yapıyor. Ayrıca da Demet gibi her sene albüm yapmıyor. Adam gibi albüm yapıyor. Az yapıyor. Şarkı bulamamış bu sene Demet gitmiş "Bende Özledim"'i söylemiş. Ödülleri de hak ettiğini sanmıyorum.!
O önce gitsin adam gibi konuşmayı öğrensiz saygısız!