AMC, The Walking Dead 3. Sezonuna Yeşil Işık Yaktı!

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Şerif Rick Grimes ve onun zombilerden kurtulmaya çalışan grubunun çoğunu daha çok göreceğiz. Neden mi? Çünkü bugün AMC, The Walking Dead dizisinin üçüncü sezonunu yapacaklarını duyurdu.
“Bugün, The Walking Dead’in üçüncü sezonunu Fox International Channels (Uluslararası Kanalları)’da bizim mükemmel ortaklarımız ile AMC’de yapacağımızı duyurduğumuzdan dolayı mutluyuz.” dedi AMC’nin başkanı Charlie Collier açıklamasında.
Dizinin sadece 6 bölümden oluşan ilk sezonu kontrolden çıkmış bir hite sahipti. 16 Ekimde başlayan ikinci sezonu, ilk sezonun bölüm sayısının iki katına, genişletilmiş oyuncu kadrosuna ve giderek daha çok adanan hayran kitlesine sahip. 2. Sezonun gösteriminde 7,5 milyondan fazla izleyici olduğu saptanmış.

Kaynak:http://www.sinetif.com/amc-the-walking-dead-3-sezonuna-yesil-isik-yakti/

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Eyemsi işini biliyor. :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Uuuu çok güzeL :D

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
ilk sezonu devireli baya oldu, bugün nette gezerken aklıma geldi 2. sezonun 2 bölümünü indirdim... saat biraz daha ilerlesin ortam durulsun, 2 bölümü birden devireyim ;)

Edit: ek öneri olarak " Breaking Bad " tavsiye ediyorum izlemeyen varsa,,, 3. sezonu henüz bitirdim, 4. sezon hazırda bekliyor...