AMAZON'DAN Logitech G930 mu Razer Kraken 7.1 Chorma(refurbished) mı?

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Yakın zamanda AMAZON'DAN oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum. Bütçem yaklaşık olarak 250 TL
250 TL'ye Türkiye'den çok iyi kulaklıklar alamayacağımı düşünerek Amazondan almayı seçtim.

Uzun araştırmalar sonucu 2 kulaklık arasında kaldım. LOGİTECH G930 ($69.99) ve RAZER KRAKEN 7.1 CHROMA[URL="http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B00MTWV0RO/ref=dp_olp_refurbished?ie=UTF8&condition=refurbished"](refurbished) [/URL]($69.99)

Sizler bana hangi kulaklığı önerirsiniz? Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.

Teşekkürler. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

EDİT: Arkadaşlar Refurbished ürünün bana herhangi bir dezavantajı olur mu?
İnternetten biraz baktım ama herhangi bir dezavantaj görünmüyor. Birde sizin fikirlerinizi almak isterim.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Ben G930'u cok arastirdim. Kullanicilarin cogu baglanti (kopma) sorunlarindan sikayetci olmus. Amazon'daki kullanici yorumlarini okursaniz görürsünüz.

Razer hakkinda maalesef bilgi sahibi degilim, bu yüzden yorum yapamayacagim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=306383]Causative[/MENTION]

Refurbished (yenilenmis) ürün. Herhangi bir sebepten dolayi geri iade edilmis ve (varsa) arizasi giderilmis. Onun yerine biraz daha üstüne ekleyip yenisini almak daha mantikli bana göre.

yarasa446

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Büyük ihtimal çakma ürün yurtdışından kulaklık alıcaksanız amazondan başka bir yerden almayın.

yarasa446

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Bana kalırsa steel series v3 prisim al g930 sorunlu bir kulaklık razer kraken ise bir süre sonra kafayı bayağı ağrıtıyor.