Amazon Hesabım Kilitlendi

Xenor1337

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Selamlar, Amazon'dan parça siparişi etmiştim. Anakart en son Dubai'deydi. Bugün bir kontrol edeyim dedim. Hesabımın güvenlik nedeniyle kilitlendiği ve siparişlerin ertelendiği yazıyordu. Mail'e baktım. İşte ad-soyad vs istiyorlardı. Adımı - soyadımı, adresimi ve kredi kartının son 4 hanesini yazdım. 24 saat içinde dönüş yapacakları falan yazıyordu. Yapmam gereken bir şeyler daha var mı? Kredi kartı ekstresini atamadım. Bu yazdıklarım yeterli olur mu?
Hesap askıya alındığı için müşteri hizmetleri ile de görüşemiyorum. Yardım edin lütfen.

xPhoenix06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,186
hesabının kilitlenme sebebinin ne olduğunu da öğren. Belki başka biri girmiş olabilir.

Xenor1337

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Nasıl öğrenebilirim? Şifrem biraz karmaşıktır kolay kolay kimse giremez.

Xenor1337

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Size mail atan adrese mail atarak.
Sağolun hocam, gönderdim bir mail. Bundan önce müşteri hizmetlerine bir mail göndermiştim. Blokeyi kaldırmalarını rica ettim ama pek sanmıyorum öyle küçük bir ricayla kaldıracaklarını. Birde başlıkta belirttiğim gibi ekstreyi atamadım. Verdiğim bilgiler yeterli olur mu?

xPhoenix06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,186
Ekstra bir bilgi lazım olursa onlar size yazacaktır büyük ihtimal.

Xenor1337

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hocam ekstrenin ödeme geçmişi değilde isim-soyisim ve kredi kartı numarasını içeren bir ekran görüntüsü aldım. Onun yanında ev adresini içeren bir ekran görüntüsünü aldım. Bunları atsam yeterli olur mu?

---- Mesajlar birleştirildi ----

Birde mail attıktan sonra cevap gelmiş. Siparişleriniz iptal edildi vs diye. Anakart yola çıkmıştı ve parası çekilmişti. Ürünün siparişi iptal edilip iadesini mi alırım?

Son düzenleme: