CanKaramanli
Asistan
Arkadaşlar amazon.com dan almayı düşünüyorum. Sağda vergiler ve kargo dahil 1.775 dolar tutuyor. Sizce bu laptop amazondan alınır mı ayrıca alırsam sıkıntı yaşama ihtimalim var mı?
Laptop Linki
Laptop Linki
Düzelttim.Amazon çok kaliteli ve müşteriye gerçekten değer veriyorlar hiç sıkıntı yaşamadım. Ama laptop resimde hata var gözükmüyor.
Alınabilir güzel laptop. Ama vergiyi de göz önünde bulundurun.Düzelttim.
Solda vergi dahil yazıyor ancak daha fazla alma gibi bir ihtimalleri de var mı?Alınabilir güzel laptop. Ama vergiyi de göz önünde bulundurun.
Olabilir. Kargo ek masraflar çıkabiliyor. En son sayfada anlaşılıyor.Solda vergi dahil yazıyor ancak daha fazla alma gibi bir ihtimalleri de var mı?
Teşekkürler.Bir şey soracağımda siz hiç amazon.com dan alışveriş yaptınız mı? Yaptıysanız nasıldı?Olabilir. Kargo ek masraflar çıkabiliyor. En son sayfada anlaşılıyor.
Evet yaptım. Hem Türkiye hem de Almanyadan. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.Teşekkürler.Bir şey soracağımda siz hiç amazon.com dan alışveriş yaptınız mı? Yaptıysanız nasıldı?
Yine teşekkürler.Evet yaptım. Hem Türkiye hem de Almanyadan. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.
ben de aynı ürünü almayı düşünüyorum aldıysanız bir sıkıntı yaşadınız mı?Yine teşekkürler.