Amatör Kitap kapağı Tasarımı Haydi SDN

Panther

Asistan
Reaksiyon puanı
0
albüm kapağı yapmaya alıştım ancak bu tarz şeyler çıkıyor işte (: ama böyle kız at kumsal gibi filan duygusal ortam .. kız denizden gelen mektubu bekliyor.. ama ames oralı değil :D

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
albüm kapağı yapmaya alıştım ancak bu tarz şeyler çıkıyor işte (: ama böyle kız at kumsal gibi filan duygusal ortam .. kız denizden gelen mektubu bekliyor.. ama ames oralı değil :D

Hikaye gibi anlatmışsın, bu arada fikirlerini resimlere yansıt bakalım nasıl olacak.

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
SDN'yi anlatmak güzel olucak sanırım, Beste senden ve Hakandan ayrı bir bahsetmek gerekicek :)

Merve, sen bir kitap yaz kilit sponsorun ben olurum,

Bu arada tasarımlar nerdeeeee

Tabiiii canımm biz bi kitaba sığmayız ama :P :)

Yaa evet hadi arkadaşlar ames abimize şöle güzel bir kapak hazırlıyalım haydiii :)

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Hadi bakalım hayırlısı :D

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Panther Eline sağlık güzel işler çıkıyor.

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Amesfa, çok uğraştım, kıymetimi bil. :D Herkes mektupla ilgili bir şeyler koymuş, ben farklı olsun didim. :D:D

amesfakapakrd4.png

En altta, Enochian dillerinden bir font ile kitabın adı yazıyor. Hoş durdu diye koydum. Merak uyandırıcı ve amesfa gibi gizli. :ph34r:

Aslında ortadaki yazıyı koymayı hiç istemedim ama şimdi "Kitabın adı nerde?" diye sorarsınız dedim. :D

Öylesine koydum amesfa, kapak yapmak zorunda değilsin. Yani öyle bir zorlama yapmayı hiiiii..ç düşünmedim. :happy::D:D:D

Şunu da söyleyeyim, kendim kitap yazarsam ortadaki yazıyı kaldırıp kullanacağım bunu. :D:D Tabi amesfa'cık kullanmazsa. :happy:

--------------------------------------

amesfakapakif2.png

amesfa, şöyle dikenlisinden bir gül demiştin ama bulamadım malesef. :) Bununla idare edeceksin artık. :D

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Merve güzel olmuş çalışmaların kitap kapağı ismini değiştirsekmi acep ??

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
altta yazanı kastediyor heralde :)

amesfa çok cesursun bu konuda ben daha mektupları kaldırdığım yerden elimi uzatmaya korkuyorum, belki yıllar sonra böyle birşey yapabilirim.. yüzlerce resim yüzlerce telefon görüşmesi, birsürü mektup.. öylece duruyorlar ne bakan var ne birşey.. bir gün cesaretimi toplayıp hepsine dökecem benzini.. :(

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Bu da benim konuyu görünce bir tane de ben yapayım dediğim çalışmam...
mvacopyfv9.jpg

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Güzel bir çalışma olmuş eline sağlık. :)

DoğaGüven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar öncelikle merhaba ben sitede yeniyim ve benimde 1 dil ve anlatım ödevi hazırlamam gerekiyor "dedektif kamuranın hikayeleri" başlığı altında yayımcısı 10tma olan ama ben daha önce hiç kapak tasarlamadım banada yarımcı olmanız mümkün mü acaba?

DoğaGüven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kitap öğrencilerin dedktif kamuran başlığı altında olan hikayelerden oluşuyor böle gizemli bi hava olması gerekir amatörce hangi programlar kullanılabilir?