Amatör Kitap kapağı Tasarımı Haydi SDN

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Arkadaşlar tam zamanı belli olmamakla beraber bir amatör kitap hazırlığı içerisindeyim. Sanırım bunun için profesyönel yardımda alıcam olursa tabi, ama bu kitapın kapağı amatör tarzda olmalı diye düşüyorum. Kendi amatör yaptığım kapak aşağıdaki gibi ama gördüğünüz üzere birhayli amatör,:D bu tarz tasarımlardan pek anlamam açıkcası (Dikkat bu bir itiraftır). :D Kitabın konusu hakkında fazla detay sorulmaz ise sevinirim malum duygusal ağırlıklı bir kitap olacak.

SDN'nin değerli üyelerinden bu anlamda yardım istiyorum konu kitlediğim için pek sevilmeyen biri olabilirlm Agrasifim Sİnirliyim ama perdelerimi kaldırıncada kedi gibi biriyimdir. :D :D

Kitap İsmi : Mektup Var Ames'den

Sözün özü değerli SDN üyeleri paylaşımlarınızı bekliyorum.

picture.php

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Eğer duygusallık üzerine olacaksa şuanki kitap kapağındaki resim hoş.

Ama yazılar daha bi orjinal olabilir.

Üzgünüm ama bu konuda yardım edecek kadar yeteneğim yok abicim.

Bu kitabı biz okuyabilecek miyiz acaba ??

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Arkadaşımın arkadaşı matbaacı kitabı tamamlarsam güzel bir baskı yaparız fazla baskı olmayacak ama bu gidişle nobele gidermiyim :D

Beste fikirlerin ve yorumlarınlada yönlendirebilirsin bizi hıı ne dersin abisi ;)

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşımın arkadaşı matbaacı kitabı tamamlarsam güzel bir baskı yaparız fazla baskı olmayacak ama bu gidişle nobele gidermiyim :D

Beste fikirlerin ve yorumlarınlada yönlendirebilirsin bizi hıı ne dersin abisi ;)

Abicim fikir çoktaa onu şöle gösterbilsem süper olur ama nerde bendee o yetenek :D :D

ama şeyi merak ediyorum hani demişsin yaa konu olarak çok soru sormayın yanii sen kendin için mi çıkaracan :D biz okuyamıcakmıyız bu duygu yüklü kitabı :)

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Kitap sınırlı sayıda çıkacak, bir sponsor bulusam daha farklı olabilir olay :D isteyenlere göndeririz yahu :)

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Kitap sınırlı sayıda çıkacak, bir sponsor bulusam daha farklı olabilir olay :D isteyenlere göndeririz yahu :)

Parası neysee veririzz yahuu :razz:

ŞAka bi yana süper bişe olacağına eminim. Peki abicim son bi soru soracağım ve gideceim :)

Şiir mi olacak içinde ??

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Şiirde olacak içinde tabi
Şiir
Düzyazı
Resim gibi ;)

MagNiFiCenCe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kısa sürede aklıma gelen bi tasarım okuduktan 1 saat içinde böle bişey çıktı çok amatör olduğu için kullanılacağını sanmıyorum ama bi fikir verebilmekte yardımcı olursam mutlu olurum

amatorkapak.jpg

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Çok ufak yaa büyük olarak paylaşsaydın keşke

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
MagNiFiCenCe Çok teşekkür ederim ama resim ufak kalmış biraz daha büyük boyutta paylaşırsan çok süper olur :)

Sade ve etkieyici bir kapak nasıl olur sizce, eminim güzel işler çıkacak burdan.

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Kesinlikle sade olsun bence :)

Hatta önde hoş bir söz olabilir yani değişik olsun bence =)

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Merak ediyorum bakalım neler çıkacak. :)

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
eray045 Güzel olmuş :D SDN yayın evi :D

MagNiFiCenCe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Akşam yatarken aklıma bişeyler geldi kalktım yaptım =) ancak kalkabildim onun için öğlen yükledim

kapak1sc9.jpg

benzeri ama mazur görün

kapakbr1.jpg

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Eline sağlık süper olmuş :D kitap SDN yayıncılıktan çıkmayacak, holdingimizin yayıncılık bölümüne kilit vurduk :D

Güzel bir kapak çıkacak sankim burdan.

Panther

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ikisini de yaparız amesfa önce hangisini yapayım (:

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
İlk önce konunu gereğini yapalım deri. :)

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
amesfa bir fikirde Chester'dan gelsin. :)

Benim aklıma ilk gelen şey, konuyu açarkenki yazdığın sözden yola çıkarak düşündüğüm bir şey.

Biz amesfa'yı nasıl tanıyoruz? Agresif, kompleksli, herşeye kilit vurmak isteyen, süper banlayan vs. vs....

Ama bence amesfa'nın tüm bu katı ve güçlü görünüşünün altında hiçbir şeyin sebebinden etkilenmeyen saf duyguları var. Açıklamak gerekirse;

amesfa, Chester der ki, öyle bir kitap yaz ki içinde SDN anıların olsun. Amesfa'nın gözünden banned ve locked hikayeleri. :D Hani aslında bizim gaddarca gördüğümüz o davranışların altında yatan göremediğimiz incelik ve güzellikleri amesfa'nın ağzından dinlemek, onun gözleriyle görmek iyi olur bence. :) Şöyle ki bu kitabın bize çok yararı olur diye düşünüyorum. Bizim gördüğümüz şeylerin aslında öyle görünmeyebileceğini anlarız ve forum içindeki birçok soruna da çare olur bu. Mesela, amesfa neden böyle? Bize bunu anlatabilir. =)

Kısacası, amesfa sitede banladığın üyeleri ve kilitlediğin konuları, bunların etrafında gelişen olayları anlat. Bunun neresi duygusal demeyin, bu sitede çok güzel arkadaşlıklar, dostluklar, ilişkiler var. :)

Umarım kendimi anlatabilmişimdir. :)

Dipnot: Kitabın konusu belli olmadan kapak tasarımı yapılmaz ki.. :D Bu, konuyu belirlemeden bir makale yazmak gibi bir şey. :D Kitap kapağını sona bırak amesfa, işin en zor kısmı o inan. ;) Yazmak kolay, kontrolü ellerine ve güzel aklına bırak yeter. :) Kapağı da sevdiklerine... ;)

Saygılar..

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Kitabın içeriğinde SDN olmazsa olmaz zaten, SDN'nin benim hayatımda çok büyük önemi var bunu inkar edemem bu mümkün değil. Kitapta tabiki KİLİT'lerden Kanatlanıp uçan üyelerden bahsedicem ama kitabın ana konusu benim isimsiz mektuplarım, ve bu mektuplar duygu yoğunluğu ile yazılmış mektuplar. Mektupları bir toparlayabilsem süper olacak bağlantı yapmak çok zor oluyor birde daha önce yazılmış yazıları tekrardan okumak yoruyor (ruhen) insanı, ama olsun güzel günlerin hatrına katlanılır diye düşünüyorum.

Görüşlerin için çok teşekkür ederim merve ama kapak konusunda SDN üyelerinden de fikir almak istedim bu konu bile kitapta yer alacak :) senden de bahsederimm merve :D

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
amesfa, ben de kitap yazacağım. :D Diyeceğim ki "Bir modum vardı, bütün konularımı kilitlerdi. Kül yutmazdı. Aah ah.". :D:D

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
SDN'yi anlatmak güzel olucak sanırım, Beste senden ve Hakandan ayrı bir bahsetmek gerekicek :)

Merve, sen bir kitap yaz kilit sponsorun ben olurum,

Bu arada tasarımlar nerdeeeee

Panther

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlarım filan geldi bi karmaşa, kaos oldu fazla uğraşamadım şimdilik bunu deneyelim.. Biraz daha uğraşılmışını da müsait vakitte deneyebilirim..

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Bu resim bana yabancı gelmedi, teşekkür ederim.