Amatör bir Yazar olsanız...

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir sorum var örneğin amatör bir yazar olsanız, kendinize yazdıklarınıza güvenseniz ve sosyal medyada sayfalarınız olsa ama az kişiye hatta çok az kişiye yazılarınızı iletebilseniz, takipçi artırmak kendinizi daha fazla tanıtabilmek için neler yapardınız.Sosyal medyada yada daha farklı alan ve ortamlarda?

bilisimhaber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sosyal Medyada etkin olmak için kendi alanınızda özgün, güncel içerik üretmelisiniz. Örneğin otomobillere merakınız var ve amatör ruhla yazılar yazıyorsunuz özgün makalelerinizi blog sayfanızda yayınlayıp oradan sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak yazılarınızı tanıtabilirsiniz ancak burada önemli olan insanların özgün yazılarınızdan faydalanabilmesi. Eğer ilgi çeker okunası yazılar yazarsanız sabırlı bekleyişin ardından sağlam bir takipçi kitlesine sahip olacaksınızdır. Başarılar...

recepkng

Asistan
Reaksiyon puanı
0
başlıklara dikkat etmek lazım başlık ilgi çekerse geriside okunabilir diye düşünüyorum

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Sosyal medyada yazılarının ilgi çekmesini istiyorsan görsellik çok önemli. İnsanlar uzun yazıları okumak yerine fotoğraflara bakmayı tercih ediyor. Eğer Facebook'ta bir kitle oluşturmaktan bahsediyorsan; yazılarından tanıtıcı, kısa ve çarpıcı cümleleri dikkat çekici bir fotoğraf üzerine yazarak paylaşırsan işin kolaylaşabilir.

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim arkadaşlar aslında her zaman olmasada dediklerinizi yapıyorum ama olay sadece kendi kitlemde kalması.misal uzun bi süredir takipçim 70 :) öle aynı yerde sayıp duruyoruz.Fotoğraf olayını yapıyorum ama nadiren onu kitabı çıkardıktan sonra düşünüyorum, başlık olarak en önemlisi bence kitap adı.Son kalan sabır gibi

Hicr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Başkasının ilgisini çekiceksin diye yazma.
Zaten her zaman içinden gelenleri yazar isen amacının başkaları olmadığını anlarsın.

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
dediğin kesinlikle doğru kimsenin ilgisine beğenisine göre yazı yazılmaz ben zaten içimden geçeni hissettiğimi yazıyorum.Ama bundan sonrada belli bi kitleye ulaşmaya çalışıyorum.Sen kitleye ulaşırsın sonra beğeni almazsın o normal bişe ama buna ulaşmadan karar veremiyosun.