Altın hesabı

Mate40pro

Doçent
Reaksiyon puanı
148
Merhaba arkadaşlar

20.000₺ param var kenarda ve harcayacak birşeyim de yok altın hesabına yatırmak istiyorum ama en iyi banka hangisi bu konuda bilemedim garanti çok pahalı diyorlar kuveyttürk önerdiker ama onu da ben sevmiyorum. ziraatbank vs devlet bankaları nasıldır bu konuda?

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
Türkiye Finans şu an en mantıklısı ama altına yatırma. Altın şu an tavan fiyatta, düştüğü zaman alırsan yatırımlık olur.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Devlet Bankalarını Araştır ve Arkadaşımızın Dediği Gibi Altın Seyri Düşük İken Almaya Çalış.

Mate40pro

Doçent
Reaksiyon puanı
148
Yorumlarınız için teşekkür ederim ek olarak bende öyle hedefliyorum tavan yaptı iyice şöyle az düşsün hemen alacağım banka olarak da devlet bankalarını hedefliyorum zaten ziraatbank hesabım var zaman kaybı olmadın diye onu hedefliyorum ama belki sizlerin daha iyi fikirleri vardı

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Kuveyt Türk'e bakın. Altın konusunda çok çok iyidir.
Hatta Kuveyt Türk'ün Senin Bankan sistemi daha avantajlı gibi.

Kuveyt Türk'ün %18 hissesi Vakıflar Genel Müdürlüğünün hem.

EFT/Havale ücretsiz. Hesap işletim ücreti yok.

Senin Bankan sisteminde tüm banka ATM'lerinden (PTT dahil) aylık toplam 1500₺ ücretsiz para yatırabilir ve çekebilirsiniz. İlla Kuveyt Türk ATM'si aramanıza gerek kalmaz.

Gram altın ve çayrek ziynet altın alabilirsiniz. İstediğin zaman bunların komisyonunu da ödeyerek fiziki altın olarak bankadan çekebilirsiniz.

En önemlisi 5/24 (hafta içi 5 gün 24 saat) avantajlı kur işe alım satım yapabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada Kuveyt Türk'ün sevmediğiniz yanı nedir?

Mate40pro

Doçent
Reaksiyon puanı
148
Kuveyt Türk'e bakın. Altın konusunda çok çok iyidir.
Hatta Kuveyt Türk'ün Senin Bankan sistemi daha avantajlı gibi.

Kuveyt Türk'ün %18 hissesi Vakıflar Genel Müdürlüğünün hem.

EFT/Havale ücretsiz. Hesap işletim ücreti yok.

Senin Bankan sisteminde tüm banka ATM'lerinden (PTT dahil) aylık toplam 1500₺ ücretsiz para yatırabilir ve çekebilirsiniz. İlla Kuveyt Türk ATM'si aramanıza gerek kalmaz.

Gram altın ve çayrek ziynet altın alabilirsiniz. İstediğin zaman bunların komisyonunu da ödeyerek fiziki altın olarak bankadan çekebilirsiniz.

En önemlisi 5/24 (hafta içi 5 gün 24 saat) avantajlı kur işe alım satım yapabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada Kuveyt Türk'ün sevmediğiniz yanı nedir?
sevmediğim yanı seninbankana 3 hafta oldu başvuralı dönüp bakmadılar bile hayır desem ki ne kredi notu vs alakası yok olsada koşa koşa gelmeliler

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
sevmediğim yanı seninbankana 3 hafta oldu başvuralı dönüp bakmadılar bile hayır desem ki ne kredi notu vs alakası yok olsada koşa koşa gelmeliler
Bizim bir arkadaş da 2 ay önce falan başvurmuş. 2 hafta oldu, sözleşme ve kart gelmedi diye iptal ettirmişti. Geciktirilmesi bankanın aleyhine oluyor. Kendileri kaybeder. ?

Ama geçen sen başvuru yapan arkadaşlarımın 2 hafta içinde gelmişti.