Haber Altılı masa dağıldı..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozciceky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozciceky

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,779
Bu durumdaki görüşlerinizi alalım..

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Belliydi böyle olacağı zaten. Seçimi RT Erdoğan kazanırdı ama sonuç şimdi daha da kesinleşmiş oldu. Kılıçdaroğlu yine kaybedecek.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Helal olsun Meral Akşener'e her şeye rağmen Kemal Kılıçdaroğlu'na boyun eymedi...

Koltuktan başka hiç bir şey düşünmeyenlere güzel cevap verdi. Orada 4 parti ne bakanlık koparırız kaç vekillik alırız Cumhurbaşkanı yardımcısı mı oluruz hesabına yapışmış Kemal Kılıçdaroğlu'nun paçasına. Oyunu çok güzel bozdu Meral Akşener.

Halka rağmen halka inat zorla aday olmasını onaylamadı Kemal Kılıçdaroğlununun. Meral Akşener siyasi tarihe adını altın harfler ile yazmış oldu. Bu çıkışı tarih unutmaz.

Kemal Kılıçdaroğlu seçim bölgesine gidip bu tarz acılı annelere ben koltuk sevdasına neler yaptın diye anlatır artık...

Not: Bakın görün İYİ parti CHP'li hesaplar ve siyasiler tarafında hain satılmış ilan edilecektir. Çok pis bir karalama kampanyası başlayacaktır. Belgeler videolar resimler kasetler havada uçuşacaktır demedi demeyin.

Reaksiyon puanı
994
Helal olsun Meral Akşener'e her şeye rağmen Kemal Kılıçdaroğlu'na boyun eymedi...

Koltuktan başka hiç bir şey düşünmeyenlere güzel cevap verdi. Orada 4 parti ne bakanlık koparırız kaç vekillik alırız Cumhurbaşkanı yardımcısı mı oluruz hesabına yapışmış Kemal Kılıçdaroğlu'nun paçasına. Oyunu çok güzel bozdu Meral Akşener.

Halka rağmen halka inat zorla aday olmasını onaylamadı Kemal Kılıçdaroğlununun. Meral Akşener siyasi tarihe adını altın harfler ile yazmış oldu. Bu çıkışı tarih unutmaz.

Kemal Kılıçdaroğlu seçim bölgesine gidip bu tarz acılı annelere ben koltuk sevdasına neler yaptın diye anlatır artık...

Not: Bakın görün İYİ parti CHP'li hesaplar ve siyasiler tarafında hain satılmış ilan edilecektir. Çok pis bir karalama kampanyası başlayacaktır. Belgeler videolar resimler kasetler havada uçuşacaktır demedi demeyin.
Sonuna kadar katılıyorum.Helal olsun böyle güçlü insanları seviyorum.

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537

Başladılar bile hocam.

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Sonuna kadar katılıyorum.Helal olsun böyle güçlü insanları seviyorum.
Meral Akşenere helal olsun. Ekrem İmamoğlu'da her kelimede her Cumhuriyet Halk Partisi'nin CB adayı Genel Başkanıdır diyor. Hepsi ayrı oynayıp ayrı saz çalıyor. Bu seçimi göz göre göre AKP'ye veriyoruz şaka gibi...

benefe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,677
Olayın koltuk değil karakter ve millet meselesi olduğunu göstermiş oldu. Hala CHP ve masa fanboyluğu yapanlar kendi çöplüğünde boğulabilirler. O masa hayırlı olsaydı milletini ve gençlerin geleceğini düşünüp hala K.K aday olsun demezlerdi işleri vatanseverlikten çıkmış koltuk sevdasına dönüşmüştür sağlıklı düşünebilen herkes tarafını tekrar belirlemelidir

ek : devlet bahçeli gibi olmuş son cümlelerim tam onun sesiyle okumalık ?

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Olayın koltuk değil karakter ve millet meselesi olduğunu göstermiş oldu. Hala CHP ve masa fanboyluğu yapanlar kendi çöplüğünde boğulabilirler. O masa hayırlı olsaydı milletini ve gençlerin geleceğini düşünüp hala K.K aday olsun demezlerdi işleri vatanseverlikten çıkmış koltuk sevdasına dönüşmüştür sağlıklı düşünebilen herkes tarafını tekrar belirlemelidir

ek : devlet bahçeli gibi olmuş son cümlelerim tam onun sesiyle okumalık ?
Meral Akşener belediye başkanı adayı olacağını söylemişti ve K.K'yi aslında CB adayı istemiyordu. O yüzden de Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nu ortaya attı. Fakat hiçbir işe yaramamış gibi görünüyor. Koskoca Atatürk'ün partisi CHP kimlerin eline düşmüş vah vah yazık.

nagaracuga

Doçent
Reaksiyon puanı
494
Aslında dağılan altılı masa değil millet ittifakı olmuş da olabilir. İP ayrıldığına göre yerine HDP'yi masaya oturtabilirler. Zaten hem Kılıçdaroğlu hem de Babacan HDP'ye göz kırpıp duruyordu.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Aslında dağılan altılı masa değil millet ittifakı olmuş da olabilir. İP ayrıldığına göre yerine HDP'yi masaya oturtabilirler. Zaten hem Kılıçdaroğlu hem de Babacan HDP'ye göz kırpıp duruyordu.

KK video atmış ben bu yoldan dönmem diyor. Ve Halil İbrahim sofrası burası herkes davetli derken HDP ve sol partilere göz kırpıyor görünen...

Bakalım körlemesine KK'yi savunanlar HDP ilede iş tutulursa genede sessiz kalacak mı.

delete user

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,781

KK video atmış ben bu yoldan dönmem diyor. Ve Halil İbrahim sofrası burası herkes davetli derken HDP ve sol partilere göz kırpıyor görünen...

Bakalım körlemesine KK'yi savunanlar HDP ilede iş tutulursa genede sessiz kalacak mı.
Aday olsun olsun yine çakılsın. Senelerdir partinin başında bir türlü bırakmıyor. :)

ozciceky

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,779
Altılı masa dağılmadı. Gene görüşlerinizi alalım :)
Geçen gün twitterda bir post görmüştüm.
Şu ülkedeki hayatı iki gün Hollandalı ineğe yaşatsan sütten kesilir diyordu.
Valla biz 22 senedir yaşıyoruz. Maşallah Süphanallah bize.