Alternatif iss önerisi

kdrkzlkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar herkese selam. Evdeki internet altyapısı aşırı kötü. maksimum 10 mbps hız alıyorum. malum evdekiler bağlanınca çöp oluyor o da. Yüksek hız alabileceğim bişey arıyorum. superbox olmaz çünkü halihazırda turkcell kullanıyorum ve 4.5g full çekmesine rağmen maksimum 5 mbps hız alıyorum. 3g de ise sonuç değişmiyor. gerçekten sıkıldım bu durumdan oyunu geçin YouTube da video izlemek bile zulüm oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok mu önerisi, fikri olan?

Son düzenleyen moderatör:

kdrkzlkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Aylık ödeyebileceğiniz bütçe ne kadar?

hocam taahhütsüz olursa limit yok. bikaç ay sonra gideceğim çünkü. Taahhüt işib içine girince biraz karışıyor durumlar. uzaynet diyecekseniz bakındım ona 600ms gecikme veriyor

Zlatanerra

Asistan
Reaksiyon puanı
217
hocam taahhütsüz olursa limit yok. bikaç ay sonra gideceğim çünkü. Taahhüt işib içine girince biraz karışıyor durumlar. uzaynet diyecekseniz bakındım ona 600ms gecikme veriyor
Eğer yurt dışına gitmeyecekseniz Türk Telekomdan limitsiz ve yüksek hızda paket alabilirsiniz. Yurt içinde taşındığınız yere talepte bulunarak internetinizi taşıyabilirsiniz ve bu durumda taahhütünüz bozulmaz.

kdrkzlkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
hocam türknet kullanıyorum halihazırda. türk Telekom un altyapısını kullanıyor. farklı bir ürün mü olacak bu nedir tam olarak

Zlatanerra

Asistan
Reaksiyon puanı
217
hocam türknet kullanıyorum halihazırda. türk Telekom un altyapısını kullanıyor. farklı bir ürün mü olacak bu nedir tam olarak
Farklı bir ürün değil. Diğer internet sağlayıcılarında da vardır ama türk telekomda eve alacağın her internet paketini taahhüt olsa bile, yaşayacağınız ikametgaha müşteri hizmetlerini arayarak taşıyabiliyorsunuz. Türk telekomu ya da kendi kullandığınız firmanın müşteri hizmetlerini arayarak bu konu hakkında bilgi alabilirsiniz.

kdrkzlkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Farklı bir ürün değil. Diğer internet sağlayıcılarında da vardır ama türk telekomda eve alacağın her internet paketini taahhüt olsa bile, yaşayacağınız ikametgaha müşteri hizmetlerini arayarak taşıyabiliyorsunuz. Türk telekomu ya da kendi kullandığınız firmanın müşteri hizmetlerini arayarak bu konu hakkında bilgi alabilirsiniz.
hocam bunları biliyorum. şuan aldığım hız belli. türk Telekom da ne değişecek onu soruyorum.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
3 yıldır turknet kullanıyorum.
ulaşım konusunda sıkıntı yok. alt yapı sıkıntı yaratır ise işte o zaman vay halinize.

vodafone fiber yada superonline fiber alternatifiniz gibi duruyor sadece

kdrkzlkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
3 yıldır turknet kullanıyorum.
ulaşım konusunda sıkıntı yok. alt yapı sıkıntı yaratır ise işte o zaman vay halinize.

vodafone fiber yada superonline fiber alternatifiniz gibi duruyor sadece
fiber altyapı yok. ama az önce yeni konu açtım.. türknet 16 mbps a kadar aldığım hız 13
Vodafone ile görüştük 50 mbps a kadar kız verebileceklerini söylediler
türk Telekom ile görüştük 83 mbps a kadar altyapının desteklediğini söylediler

Zlatanerra

Asistan
Reaksiyon puanı
217
fiber altyapı yok. ama az önce yeni konu açtım.. türknet 16 mbps a kadar aldığım hız 13
Türk Telekomu ben sadece örnek olarak verdim. Ayrıca kendinizde öğrenmişsiniz, Türk Telekomdan aldığınız zaman daha yüksek hızlara çıkabiliyorsunuz.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
telekom destekliyor ise Turknet de bu hizmeti sağlar size.