Miraç Doğan
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Merhaba arkadaşlar yaşadığım bir sorunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bilgisayarıma format attığım cd de crack adlı klasordeki yeşil ikonlu dosyayı açtım (kendim attım formati) sonrada pc kapandı ve açtığımda windows açılıyor yazısı gözükmeden önce sol üstte Alt tire yanip sönüyor. Biostan format atmaya çalışsamda ne zaman dvd yi ilk boot yerine alınca klavyem kitleniyor ve tuşa basın dediğinde basamıyorum. Bilgisayarımın sistemini assagi yazacağım
Işletim sistemi : Win7
Islemci ıntel pentium 2 güz
Bilgisayar markası casper
Ram 3gb
Ekran kartı intel hd graphics
Ayrıca dizüstü pc min ekranı kırık olduğu için vga ile ayrı bir monitöre bağlamak zorunda kaldım biosa girebiliyor fakat format atamıyorum garanti süresi dolalı 8 yıl oluyor ne yapabilirim ve format atabilecegim baska bir yol varmidir? yorumlariniz için şimdiden teşekkürler.
Işletim sistemi : Win7
Islemci ıntel pentium 2 güz
Bilgisayar markası casper
Ram 3gb
Ekran kartı intel hd graphics
Ayrıca dizüstü pc min ekranı kırık olduğu için vga ile ayrı bir monitöre bağlamak zorunda kaldım biosa girebiliyor fakat format atamıyorum garanti süresi dolalı 8 yıl oluyor ne yapabilirim ve format atabilecegim baska bir yol varmidir? yorumlariniz için şimdiden teşekkürler.