Aynen:thumbup1:Kalan sağlar bizimdir.. .
Hoşgeldinİyi sevenlerim varmış![]()
Senle tartıştığımızı hatırlıyorum ama tam olarak konuyu hatırlamıyorumBu arkadaş bir zamanlar banada garip şeyler söylemişti durduk yere.
Değişik bir kişiliği var, kalbi temiz olabilir ama çok heyecanlı birisi. Seviyeli bir şekilde tartışmak yere durduk yere parlıyor ve ağzından çıkanı kulağı duymuyor.
Bir müddet dinlenmesi iyi olmuş...
Bu sert ise devamını bekleme forumdan çıkALMİ yine banlanacaksınbiraz sert gidiyorsun konuşurken.
![]()
Şuan iyilik nerde tartışma nerde herhangi bir kötü söz nerde.Ağzımı açtırma gelicek şimdi.Kimin çıkış yapacağına sen mi karar veriyorsun? F4ever boşver abi iyilik yapmaya kalkma.
Tartıştıklarım arasından sadece Jea sayesinde ban yedim bugüne kadarALMİ şimdi senle tartışacam bide benim yüzümden ban yeme.Nede olsa alışıksın
![]()
Tavsiye=Bir kız ile tartışma![]()
Hatta bu madde forum kurallarına eklenmelitam destek katılıyorum sana.
Bizim hanım hanımcık kızımız anlaşılmıyorBende bir tavsiye vereyim. Bir kızla tartışacaksan, önce tartışacağın kızın olaya bakış açısını tespit edeceksin. Olaya nereden ve nasıl bakıyor? Bunu anlamaya çalışacaksın. Bu en zor ve meşakkatli adımı attıktan sonra otomatik olarak tartışmanın bittiğini görürsün.