Almeida Ayrılmak İstiyor

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş'ta Almeida şoku!

Beşiktaş, Galatasaray derbisi öncesinde Almeida'dan gelen haberlerle sarsıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanan ve en az 2 hafta sahalardan uzak kalması beklenen golcü oyuncu Siyah-Beyazlı takımdan ayrılmak için izin istedi.

ALMEIDA_HABERICI_HTOGA.jpg

Siyah-Beyazlılar’ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maçta sakatlanan ve 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Portekizli oyuncu takımdan ayrılmak için izin istedi. Teknik Direktör Samet Aybaba'nın sezon basında mutlaka takımda kalmasını istediği Portekizli yıldız yöneticilerle bir görüşme yaparak Beşiktaş'ta mutlu olmadığını ifade etti.

Almeida'nın ayrılık kararı almasındaki en önemli etken ise eşinin ve çocuklarının İstanbul'a alışamamış olması. Geçtiğimiz sezonun devre arasında da aynı gerekçeyle yöneticilerin kapısını çalan fakat kulüp bulamaması nedeniyle sezonu Beşiktaş'ta tamamlayan Portekizli futbolcu için Samet Aybaba'nın da satılabilir raporu verdiği öğrenildi.

Bu arada sakatlığı nedeniyle Galatasaray ile oynanacak derbi maçta forma giyemeyecek olan Almeida'nın MR'nın temiz çıkması kafaları karıştırdı. Doktorlar Almeida’nın MR'ında herhangi bir soruna rastlamazken Portekizli yıldız ağrılarını öne sürerek tedavi olmak istediğini söyledi.

NTVSPOR

[SDNTV]http://ntvmsnbc.mncdn.net/NtvSpor/454971a9-011d-40c6-8bb1-eae3693c5b9f.flv[/SDNTV]

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Yaw hepsi bahane.

Bu yönetimde futbolcularla muhatap olan bir tane adam yok.

Böyle iş mi yapılır, lig başladı, transfer sezonu bitmek üzere, bizim takımda hala Almeida gidecek, Fernandes gidecek, Quaresma gidecek.

Ulan gitsin hepsi gitsin de zamanı bu mu?

Yazın başında giderlerdi biz de onlardan gelen para ile başımızın çaresine bakardık!

Şimdi Fernandes 15 Milyon'a gidecekmiş.

Yazın başında 15 Milyona gitse o parayla adam gibi 3-4 oyuncu alırsın.

Şimdi giderse hem Fernandes'i kaybedersin hem de o parayla oyuncu alamazsın, o para da borç ödemelerine gider kalırsın ortada.

Ben bu yönetimin bu sezonu tamamlayacağını düşünmüyorum eğer Fernandes ve Almeida da giderse.

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Beşiktaş ateşle oynuyor bakalım sonu nereye varacak...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Şimdi sizler (beşiktaş taraftarı) yönetim yönetim diyorsunuz.

Bir de şu yönden bakın olaya, adamlar o kadar borç batağı içindeki takımı adam etmeye çalışıyorlar.

Bir yerden tutuyorlar, diğer taraftan dağılıyor.

Tamam acemilik olabilir, ona bir şey diyemem ama beşiktaş taraftarının çok sabırlı olması gerekir.

Öyle iki maç kaybedildi, şu oyuncu gönderildi diye hemen yönetime rest çekilmemeli.

Dönem olarak çok zor bir durumdasınız, taraftar ve kulübün birlik zamanıdır.

Yönetiminiz doğru işler yapmıyor olabilir ama inanın işin içinde olanlar onlar.

Sizler sadece burada yorum yapıyorsunuz, içimizde kulüpte çalışan biri var mı?

Yok!

Onun için sadece sabır diliyorum size.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Fernandes'in de ayrılmak istediği konuşuluyordu; doğruymuş bu iddia.

Beşiktaş'ın Portekizli oyuncuları Almeida ve Fernandes ailevi sebeplerden dolayı Beşiktaş'ta kalmak istemediklerini Beşiktaşlı yöneticilere bildirdi.

Beşiktaşlı yöneticilerde kendilerine "Zorla kimseyi tutamayız. Beşiktaş'ın da menfaatleri doğrultusunda teklif getirdiğiniz taktirde gitmenize izin verebiliriz" dediği öğrenildi.

Bunun yanında Portekizli oyuncuların menajerleri HABER1903'e yaptıkları açıklamada; "Her iki oyuncunun da takımda kalmak istemediği doğru. Fernandes bonservisi ile birlikte kendine kulüp bulabilir. Ancak Almeida'yı belki bir takıma kiralayabiliriz." diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
tamam, fikret orman yönetimi plansız, programsız göreve gelmiş olabilir, ancak planlı aday var mıydı? kongrede herkes "önce bir seçilelim, sonrası allah kerim" mantığıyla aday olmuştu. bu yönetimi eleştirmek için gelecek sezona kadar beklemek lazım bence.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Beşiktaş'ın en büyük sorunu şu an bir Serdal Adalı ya da Sinan Engin gibi bir ismin olmaması.

Yeni Yönetim zaten tamamen takımdan kopuk ayrı bir havada yaşıyorlar.

Samet Aybaba gençler üzerinde bir etkisi olabilir ama tecrübeli futbolcuların hiç biri için ağırlığı olan bir isim değil.

Mesele şu futbolcunun, bu futbolcunun gitmesi, kalması meselesi değil.

Takım olamama, takımı koruyamama meselesi.

Lig başlamış oyuncular ben gitmek istiyorum diyorsa kusura bakmayın ortada çok büyük bir fiyasko var demektir.

İnşallah tahmin ettiğim şey gerçekleşmez.

Almeida ve Fernandes gönderilir, Taraftarın tepkisini söndürmek için de Quaresma takıma alınırsa eyvahlar olsun.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Abartmış olmayayım ama bu yönetim Beşiktaş tarihinin en amatör yönetimi herhalde. Yönetim kurulunun hepsi ayrı dilden konuşuyor.