ben xiaomi mi 5 getirttim Almanya'dan . Ebay'den aldı....Merhaba arkadaşlar Türkiyede 1000 1200tl olan telefonlar Almanyadan ne kadara getirilir? Tesekkurler
Merhaba arkadaşlar Türkiyede 1000 1200tl olan telefonlar Almanyadan ne kadara getirilir? Tesekkurler
fiyatlar uygun mu siz ne kadara getirdiniz zenfone 2 dusunuyorum fakat fiyat hakkinda bilgim yokben xiaomi mi 5 getirttim Almanya'dan . Ebay'den aldı....
Fazla bir fark yok diye biliyorum.Merhaba arkadaşlar Türkiyede 1000 1200tl olan telefonlar Almanyadan ne kadara getirilir? Tesekkurler
ben mi 5'i 300 euro'ya aldım. Türkiye fiyatlarından genelde daha uygun fakat ,Garantileri olmuyor bunu da hesaba katmak lazım...fiyatlar uygun mu siz ne kadara getirdiniz zenfone 2 dusunuyorum fakat fiyat hakkinda bilgim yok
tesekkurler asus zenfone 2 32 gb Almanyada kac avro dur acaba bir bilginiz fikriniz varmiben mi 5'i 300 euro'ya aldım. Türkiye fiyatlarından genelde daha uygun fakat ,Garantileri olmuyor bunu da hesaba katmak lazım...
O zaman beleşe mi geliyor kardeşKardesim bikac hafta once almanyaya arkadasim gitti inan burdaki fiyatlarla ayni cihazlar ama amerikadan alirsan en az 1200 karli cikarsin almanyayla ayni nerdeyse buranin fiyata
Zenfone 2 almanı tavsiye etmem. Aynı fiyatlara daha kaliteli ve güçlü telefonlar var.tesekkurler asus zenfone 2 32 gb Almanyada kac avro dur acaba bir bilginiz fikriniz varmi
turkiyedeki 1200 1300 tl lik telefonu 500 600 tl ye getirtebilir miyimZenfone 2 almanı tavsiye etmem. Aynı fiyatlara daha kaliteli ve güçlü telefonlar var.
İnternetten fiyat araştırması yapman gerekiyor. Daha sonra üzerine de 138₺ pasaport kayıt harcı eklemen gerekiyor.turkiyedeki 1200 1300 tl lik telefonu 500 600 tl ye getirtebilir miyim
hiçbir fikrim yok kardeşim maalesef fakat Ebay Almanya uygulamasından fiyatlarına bakabilirsiniztesekkurler asus zenfone 2 32 gb Almanyada kac avro dur acaba bir bilginiz fikriniz varmi
tesekkurler asus zenfone 2 32 gb Almanyada kac avro dur acaba bir bilginiz fikriniz varmi