Bana sorarsan kendine ekipman vs. getirt. Türkiyede kaç katına çıkartıyorlar çünkü. Kısacası teknolojik ürünlere yönel bence.Almanya'dan bir arkadaşım gelecek 1 haftaya. Oradaki fiyatlar ile ülkemizdeki fiyatlar (tabi döviz kurunu da dikkate alırsak) aşağı yukarı aynı fiyata çıkıyor gibi.
Türkiye'de vergilerden dolayı oldukça pahalı olan ama yurtdışından getirince uyguna gelen bir ürün ne olabilir?
Telefon olabilir buraya gelince işletirsiniz.
yok , 150 TL'ye yapıyor bizim telefoncuIMEI kaydı 2000 lira olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.![]()
O klon IMEI oluyor. Şahsen pek önerdiğim bir şey değil.yok , 150 TL'ye yapıyor bizim telefoncu![]()
O sahte imei işleme. Arkadaşın bahsettiği direk pasaporta işleterek resmi imei almayok , 150 TL'ye yapıyor bizim telefoncu![]()
1838 TL olmalı olsun yine de değer bence.IMEI kaydı 2000 lira olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.![]()
Yasal olmayan bir iş bu kesinlikle girmeyin derim.yok , 150 TL'ye yapıyor bizim telefoncuY
Ps5Almanya'dan bir arkadaşım gelecek 1 haftaya. Oradaki fiyatlar ile ülkemizdeki fiyatlar (tabi döviz kurunu da dikkate alırsak) aşağı yukarı aynı fiyata çıkıyor gibi.
Türkiye'de vergilerden dolayı oldukça pahalı olan ama yurtdışından getirince uyguna gelen bir ürün ne olabilir?
1838 TL olmalı olsun yine de değer bence.
Bilmiyorum gari, biz söyledik ne olacağını. Her zaman yasal yol izlenmeli.Klon IMEI ile işleteceğini söyledi. Öyleyse bayağı ucuza gelecektir. Tespit edilmez ise tabii.
Sabahtan beri bakınıyorum.Ama hazır geliyorken bir çok getirtmek istiyorum diyorsanız, telefon, tablet, akıllı saat gibi elektronik cihazlar öneririm.
PS 5 olabilir. XBOX Series X olabilir. 5000 civarlarına geliyor. 3300 TL kardasınız. Onla da oyunları alırsınız.Sabahtan beri bakınıyorum.
MEsela tablete bakayım dedim, bir çok modele baktım. Örneğin Tab A T510 32gb modeli hepsiburada da 1570 TL, almanyada 192€ (yani x9.5 = 1800 TL)
Türkiye daha ucuza denk geliyor, almanyadan almanın hiçbir avantajı yok.
Notebooklarda da aynı fiyatlar, bir avantaj yakalayamadım.
en iyisi akıllı saat
hem kayıt ettirmek yok hemde buradan daha ucuz