Alma Leman'ın ahını, çıkar...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Ak Parti'ye ve Erdoğan'a açılan davayı değerlendirirken "Başbakan ahımızı aldı" dediler. Onlar;

Leman Dergisi'nin bu hafta da kapağında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan var. Konu tabii ki Başbakan'a ve Ak Parti'ye açılan dava... Ancak Leman bu kez sadece çizmekle kalmamış, Erdoğan'a açılan dava hakkında yorum da yazmış.

"ALMA LEMAN'IN AHINI

Leman'ın yayıncılarından Tuncay Akgün' kaleme aldığı yazı "23 yıl boyunca mahkemeler 2. adresimiz oldu" diye başlıyor ve şöyle bitiyor: "Şimdi karikatürcülere karşı dava açma rekortmeni başbakan olarak tarihe geçmeyi garantilemiş olarak Yargıtay başsavcısının partisi aleyhine açtığı davaya feveran ediyor..Ne demişler alma Leman'ın ahını!!!"

Kaynak Ve Karikatür

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Leman korkusuz olduğunu bir kez daha kanıtladı

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Leman seviyesizliğine devam ediyor, siyaset üzerinden prim yapıyor pehh.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Bu yıllardır böyleydi ki zaten. leman için demiyorum. gırgır dergisinin m.ö'ceki sayılarına bak istersen :D

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Ben lemanı lise yıllarında okurdum gayet komik ve siyasetten uzak konulara değinirdi sanırım satışları düştü reklamın iyisi kötüsü olmaz dedi ....

wwhirlwind

Profesör
Reaksiyon puanı
2
yine duyarsız kalmayıp gundem deki konulara deginmisler gusel de cizmisler ellerine saglık :)

orcagada

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Adamlar haklı arkadaşlar Türkiye'de siyasetten daha komik ne var ki?

yedihill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
her zamanki gibi taraf oldukları doğrultuda çizmişler.
ellerine sağlık...

abanoz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
eee tayyip açsana dava ;D

bu 3kuruş tazminatlı davalarda moda oldu :D

vektra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet ya ne demezsin. 3 kuruşluk davayı açanların kimler olduğu da bilinmeli. Bakınız; Ergenekon Terör yapılanması ve yanlıları...

Operasyonlara devam. Başbakanın sonuna kadar yanındayız... ^^

erdempolat

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar hepinize bu hafta gidip bütün mizah dergilerini almanızı tavsiye ediyorum, bir bakın ne güzel çiziyorlar, köşe yazılarını okuyun çoğunun ne kadar bigili ve kültürlü olduklarını göreceksiniz, ama hepsini alın, birşey dikkatinizi çekecektir, evet hiç hükümet yanlısı mizah dergisi yok :) . Nerede bu insanlar, onlar da çizerek cevap verse ya, çok meşguller herhalde sanata ayıracak vakitleri yok :D . Bu arada bilmiyorsunuz herhalde, mizahın amacı sistemin hatalarını ayıklayıp halka sunmaktır, belki bu bilgi önyargınızı biraz olsun engeller ;) Saygılar...

vektra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mizah, Başbakan'ın resmini kullanarak orta parmağı göstermekse, bu ülkede hiç mizah yapılmasın daha iyi. Ahlaksızlığın ve kişilik haklarına saldırının adı mizah, başbakana küfürün adı da eleştiri olmuş Muz Cumhuriyetinde...

erdempolat

Asistan
Reaksiyon puanı
2
"Başbakanını da al git, lan!" dersem küfür sayılmıyor sanırım :), ama demiyorum yine de... Halka küfür de latife sayılıyor galiba...

kumlukoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
leman cok tarafli,
cizebiliyrsan herkesimden cizmelisin

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
amesfa dedi ki:
Ben lemanı lise yıllarında okurdum gayet komik ve siyasetten uzak konulara değinirdi sanırım satışları düştü reklamın iyisi kötüsü olmaz dedi ....
Leman sola yatkın [size=6pt]italik değil ama[/size](Nihat Genç, Ahmet Yavuz, Bahadır Boysal...) muhalefettir, reklam ya da ticari kaygılardan ötürü, kalem oynatmaz, bu sen lisedeykende böyleydi, şimdi de böyle. Ve ben sadece işlerini yaptıklarını düşünüyorum.

vektra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
erdempolat dedi ki:
"Başbakanını da al git, lan!" dersem küfür sayılmıyor sanırım :), ama demiyorum yine de... Halka küfür de latife sayılıyor galiba...

Bu ülkede Başbakana "pez....k'" diyenler terfi almışlardır. T.B.M.M. Genel Kurulunda Adalet Partili Milletvekillerine Localarda oturan Albaylar Tarafından ağız dolusu küfürler savurulmuştur...

Bir Başbakanın İdam edildiği Ülkede Neyi konuşuyoruz ki. Ama bunların hesabı sorulacaktır... Zulüm ile abad olunmaz...

Not: Belki Sayın Başbakanımızın "Al git, lan' üslubu hoş değildir. Ancak Bu "halk" dediğiniz adam Kadrolu Provakatördür. Geçmişte Tansu Çiller'e karşıda aynı naneyi yemiştir. Üsluptaki kusur ile küfür arasında dağlar kadar fark vardır. Ön yargılarınızı kıramadığınız takdirde beyaz sizin için zaten siyahın adıdır... Madem halk, halk diyorsunuz %47 oyu kim veriyor? Herhalde uzaydan seçmenler gelip oy kullanıp gidiyorlar. Sizin halktan kastınız kendiniz gibi düşünenlerden ibaret sanırım... :}

erdempolat

Asistan
Reaksiyon puanı
2
vektra dedi ki:
erdempolat dedi ki:

Bu ülkede Başbakana "pez....k'" diyenler terfi almışlardır. T.B.M.M. Genel Kurulunda Adalet Partili Milletvekillerine Localarda oturan Albaylar Tarafından ağız dolusu küfürler savurulmuştur...

Bir Başbakanın İdam edildiği Ülkede Neyi konuşuyoruz ki. Ama bunların hesabı sorulacaktır... Zulüm ile abad olunmaz...

Not: Belki Sayın Başbakanımızın "Al git, lan' üslubu hoş değildir. Ancak Bu "halk" dediğiniz adam Kadrolu Provakatördür. Geçmişte Tansu Çiller'e karşıda aynı naneyi yemiştir. Üsluptaki kusur ile küfür arasında dağlar kadar fark vardır. Ön yargılarınızı kıramadığınız takdirde beyaz sizin için zaten siyahın adıdır... Madem halk, halk diyorsunuz %47 oyu kim veriyor? Herhalde uzaydan seçmenler gelip oy kullanıp gidiyorlar. Sizin halktan kastınız kendiniz gibi düşünenlerden ibaret sanırım... :}

Karşısında her kim olursa olsun bir başbakan bu şekilde bir üslup takınmamalıdır. Ayrıca başbakan yalnızca bu olayda değil birçok olayda aynı kaba üslupla konuşmuş, konuşmaya da devam ediyordur. Günahınızı almak istemiyorum o yüzden eğer ayrıcalıklı düşünmüyorsanız, yani başka bir lider aynı tavrı takındığında da provakatörleri suçlayıp o insanı savunacaksanız herhangi bir lafım yok. Ben halk dediğimde hepimizi kastettim, %47, %53 diye bir ayrım yapmadım, başbakanımız gibi BİZ - SİZ diye hitap etmedim ;) . "Kendiniz gibi düşünenlerden ibaret" ne demek bu arada, yanlış anladınız; bu şekilde sınıflandırma yapacak kadar sığ bir insan değilim...