Allah ile Aldatmak

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
getimageV2.asp
Yaşar Nuri Öztürk
YENİ BOYUT

Kur'an, "Allah ile aldatılmayın!" ihtarında bulunmasına rağmen Türk halkı,dinine olan derin saygısı yüzünden Allah ile aldatılıyor.
Allah ile aldatmanın rantından en büyük terör örgütleri bile yararlanıyor.Pkk'nın başı,yandaşlarına şu talimatı veriyor:"Peygamberler şerhi Urfa'ya ilahiyat akademisi kurun!"
Allah ile aldatmak;dini;çıkar,koltuk,baskı,egemenlik aracı yapan bir sanayi koludur.İşin esası bakımından ne dini vardır ne de imanı.Onun dini-imanı,Tanrısı,ibadeti hep çıkarı ve hesabıdır.
Allah ile aldatanlar dokunulmaz,eleştirilmez bir "tahakküm teolojisi" oluşturmuşlardır.Türkiye'de bu teolojiyi egemen kılmak istiyorlar ve bunda büyük ölçüde başarılı omuşlardır.

Bu bir Haçlı-İngiliz siyasetidir.Atatürk bu şeytani siyaseti,ta 1920'de Müslüman dünyaya tanıtıyor; İngilizlerin siyasetinin 'İslam'ı İslam'la yok etme siyaseti' olduğunu ilan ediyor.

Allah ile aldatma zulmünün en ağırları kadın ve kadın hakları konusunda işlenmektedir.Türkiye'de bugün kadın, özellikle örtünme meselesinin istismarı aracılığıyla,Allah ile aldatan zümrelerin temel sömürü aracı olarak öne çıkarılmaktadır.
: www.kitapyurdu.com

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Güzel Konu seçmiş Ancak Hedefli Cümleler Söylemiş. Evet bu gün insanların dini duyguları sömürülerek kullanılmaya çalışılmaktadır. Dilencisinden Tut, Üfürükçü sahte hocalara, Fotokopicilerin uyduruduğu bu Kağıda falan kez çoğaltmazsan bu olacak şu olacak, Türbedar Şeyh bilmem ne kişinin mektubu daha niceleri... Bu yüzden Din'i Konularda hassas davranılması gerekmektedir. Sahih kaynaklardan araştırılarak, okuyarak öğrenilmelidir işin doğrusu. Doğuda yakalanan CIA Ajanı İmamlardan değil !

Bu adamın kişiliği hakkında şüphelerim var. Sağlıklı bir insan değil. Eğer öyle olsaydı "Ben mesihim" demezdi hasan mezarcılar gibi. Kitap'a gelirsek Zamanlama ve içerik açısından incelersek tamami ile siyasi amaçla yazılmış bir kitap olarak görmekteyiz. Açıklamada yer alan "Tahakküm teolijisi" hakkında birşeyler söylemiş, peki kitabında bunları yapanları açıkça yazmış mı merak ediyorum ? Yazamaz Neden ? ispatlamak zorunda eğer tazminat davası açılırsa, Tabi yerse...

Kadınlar istismar ediliyor demiş, Başörtüsü istismar ediliyor demiş(buraya dikkat türban dememiş), bre gafil hiç mi gündemi takip etmiyorsun ? İnsanlara hak ve özgürlük getirmek, toplumlara eşitlik ilkesine uyularak eşitlik sağlamak ne zamandan beri istismar sayılıyor?

Şimdi aranızdan "Baş örtüsünü zorla taktıranları kast etmiş" diye düşünenleriniz olmuş olabilir. Baş örtüsünü zorla taktıran Baba veya Eş Sizce Kızını veya eşini Üniversiteye gönderir mi? Biraz gerçekçi olalım.

Amacı Siyasi rant olan bu insana prim vermeyin. Önce chp'den vekil Sonrada Kendi kurduğu siyasi parti...
Esas aldatan kişi malum şahıstır, Tribünlere oynamaktadır...

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Allah ile aldatılmayın, unutun gitsin, böylece garantiye alırsınız. Hatta Allah yok, puff.

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Elmacik dedi ki:
Allah ile aldatılmayın, unutun gitsin, böylece garantiye alırsınız. Hatta Allah yok, puff.

Bu ne demek ya bu nasıl aymazca bir yorum ne alakası burda bir kitap tanıtmışım insanlar doğruları öğrensin diye beğenen alır okur beğenmeyen okumaz tabiki yorum yapılacaktır ama sanki ben burda yanlış bir iş yapıyormuşum gibi olan yorumlara sinirleniyorum.

İnsanların çoğu bu çocukluktan başlanarak Allah ile korkutuluyor ve bu insanları dinden soğutuyor.Allah'ı sevmeliyiz. Yok Allah çarpar yok şöyle olur böyle olur denilerek büyütülen insanlar garantiye alınıyormu Elmacık cevap ver bana?

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Ben millete yönelik söylemiştim din içerikli herşeyden öcü gibi korkanlara atfen sen niye alındın? :)

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
WaterBoy dedi ki:
Elmacik dedi ki:

........ burda bir kitap tanıtmışım insanlar doğruları öğrensin diye ....

Bu kitapta mı doğrular yazıyor? :D :D Acaba YNÖ'ye vahiy mi geldi? :^) Hani diyordu ya ben mesihim :D :D

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
elmacık show, şark kurnazım benim.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
BaRY dedi ki:
elmacık show, şark kurnazım benim.

"Olağan Şüpheliler" isimli filimde katil çok güzel laf ediyor: "şeytanın en büyük hilesi, insanları yaşamıyor olduğuna inandırmak". Adam kendini bir efsane gibi anlatıyor herkese böylece kimse o katilin gerçekte var olduğuna ihtimal vermiyor. Şimdi sen de şark kurnazlığı kitabını yazacak adamsın, ama bizim üstümüze atıyorsun kendini temize çıkarıp millete yutturmak için. Meydan senin aslan parçası, koştur atını. ;)

RadioHead

Asistan
Reaksiyon puanı
4
herkes bir hocanın peşine takılmış giderken dini gerçekleri adam akıllı anlatmış Yaşar hoca kitabında.siyasal olarak uyuşmasakta dini bilgi açısından güvendiğim bir insan kitabını okudum çok yararlı ve gerçekleri apaçık anlatmış.