Allah aşkına 5 aydır yokum çoook pişmanım banimi açın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Affedin nolur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
Gerçekten mi? Senin bu forumda değil Türkiye sınırları içinde bile olmaman gerekiyor. 5 ay değil, 5 yıl geçsin olmayacaksın. Atatürk düşmanlarına müsamaha yok.
Biz hani puta tapıyoruz ya(!)

wpa_supplicant

Profesör
Reaksiyon puanı
6,539
Moderator arkadaşlar nolur banimi açın 5 aydır forum forum gezdim buranın tadı yok. Saçma sapan bir şeyi yazdım aklımdakini de ifade edemedim. Üstelik çok ciddi bir konuda. Beni tekrar affedin artık olur olmadık konulara atlamam.
Kullanıcı adım @mrsdytech'di ?
Cezaevinde internet ve PC vermiyorlar diye biliyorum.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Geçmiş olsun. Ben bu put olaylarına biraz komik bakıyorum. Yok neymiş heykel yada resim yapmak haram filan.

Araplardan olsa şimdi bile kılıçla giderlerdi savaşa. Bırakın artık bu puta tapma filan deyimlerini.

Onura göre yüceltilmiş heykeller o.

Edit - Hani umarım ban kalksa bir daha put kelimesini işletmeyeceğine milleti rahatsız etmeyeceğine söz vermelisin.

A

Affedin nolur

SDN Okuru
Gerçekten mi? Senin bu forumda değil Türkiye sınırları içinde bile olmaman gerekiyor. 5 ay değil, 5 yıl geçsin olmayacaksın. Atatürk düşmanlarına müsamaha yok.
Biz hani puta tapıyoruz ya(!)
Ya Allah belamı versin ki suçumu anladım nolur affedin nolur. Gerçekten Atatürke hakaret etmek istememiştim. Benim laf atmak istediklerim say desem Atatürk ilkelerini sayamayan ama Atatürk heykeli önünde ağlayan sahte Atatürkçülereydi gerçekten Atatürkü seven kimseye laf atmak istemedim ne olur affedin geri döneyim herkesten özür dilerim çok pişmanım söylediklerim için ??

635883

Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503
Ya Allah belamı versin ki suçumu anladım nolur affedin nolur. Gerçekten Atatürke hakaret etmek istememiştim. Benim laf atmak istediklerim say desem Atatürk ilkelerini sayamayan ama Atatürk heykeli önünde ağlayan sahte Atatürkçülereydi gerçekten Atatürkü seven kimseye laf atmak istemedim ne olur affedin geri döneyim herkesten özür dilerim çok pişmanım söylediklerim için ??
Senin gibi Atatürk düşmanlarını ülkeden sürmek lazım.

A

Affedin nolur

SDN Okuru
Affetmek Allah'a mahsustur.
Peki beni affetseniz bir şey kaybeder misiniz? Ben insanlar beni böyle tanısın istemiyorum. Ben bu forumda insanlarla sohbet etmek istiyorum. Sizden ricam beni affetmeniz. Yemin billah olsun bir daha asla yapmayacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...