- Reaksiyon puanı
- 198
herkesin cevabı telefon olacak ama bana kalırsa cilt bakım ürünleri!
Siz ne alırken paraya kıyarsınız?
İnternette onlar bedava saten.Kitap ve dijital ürünler
E-kitaplar ücretli benim bildiğim kadarıyla.İnternette onlar bedava saten.
Hangi kitabı arıyorsun? PDF'i varsa E-kitap dönüştürmesi çok kolay.E-kitaplar ücretli benim bildiğim kadarıyla.
Korsan değilse çoğu kitabın pdf'i yok ki hocam. Dijitalde daha çok dergilere bakıyorum.Hangi kitabı arıyorsun? PDF'i varsa E-kitap dönüştürmesi çok kolay
Var. Withcer'ın bile Türkçe çeviri kitapları var internette. Her şey var yaniKorsan değilse çoğu kitabın pdf'i yok ki hocam. Dijitalde daha çok dergilere bakıyorum.
Mesela İlber Ortaylı'nın "Bir Ömür Nasıl Yaşanır?" kitabı var mıdır?Var. Withcer'ın bile Türkçe çeviri kitapları var internette. Her şey var yani.
Okuyayım bari sen okumak istemiyorsanMesela İlber Ortaylı'nın "Bir Ömür Nasıl Yaşanır?" kitabı var mıdır?
Bildiğiniz e-kitap siteleri varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum.
İyi okumalar hocam, bir ara bakacağım inşallah.
Et tavuk balık, gym üyeliği, supplement, ayakkabı, deri ceket, giyim bunlara ek olarak tabiki de PC ve İPhoneherkesin cevabı telefon olacak ama bana kalırsa cilt bakım ürünleri!
E-kitap arıyordun sen hatırlatayım. Ayrıca kitap bana göre yük. Bugüne kadar bir sürü kitap okudum hepsini de telefondan okudum vallahi.İyi okumalar hocam, bir ara bakacağım inşallah.
Yine de gerçek elle tutulan kitabının yerini doldurmaz bence![]()
Dedemde var. Otomatikmi bilmiyorum ama büyük ihtimal manuel. Eski olmasına rağmen çok güzel.
Dedemde var. Otomatikmi bilmiyorum ama büyük ihtimal manuel. Eski olmasına rağmen çok güzel.
Bulunduğum muhitte sadece eski model Mercedesler ile ilgilenen bir servis var. Her önünden geçtiğimde restorasyona ihtiyacı olan 2000 ve öncesi S kasa modelleri ile ilgileniyorlar. Başka bir marka bir otomobille bir kere ilgilendiklerini bile görmedim. Bir de sahibinde bu kasanın AMG paketi var. Günümüz de bile tüm gözleri üstüne topluyor.
Matkapı ne yapcaz her zaman lazım değil ki usta çağırırım deler geçer 🤣🤣🤣🤣🤣Hem paraya kıyılması hemde bilindik marka ürünlere önem verilmeli. Yerli marka kaliteliyse alınır o da bir seçenek.
Ayakkabı
Anakart
Belleklerin her türlüsü, Micro sd, USB, HDD, SSD
Ekran kartı
Bisiklet
Araba parçaları ve en önemlisi Lastik
Market ürünleri Yemek vs
Matkap ucu PH2
Matkap demir delici uç
Ekran kartı
Her eve lazım matkap. Ustayı napcan? Usta çağırırsın tinerci felan çıkar.Matkapı ne yapcaz her zaman lazım değil ki usta çağırırım deler geçer 🤣🤣🤣🤣🤣
Tinerci çıksa gene iyi, ya sıra ben de derse 🤣🤣🤣🤣🤣Her eve lazım matkap. Ustayı napcan? Usta çağırırsın tinerci felan çıkar.