Cs için değilde Columbia Katlanabilir Taktik Av Bicagi - n11.com şöyle birşey varSelam Dostlar, önümüzde ki ay bir tane Avcı Bıçağı almak istiyorum..
Elinde satmak isteyen varsa irtibata geçebiliriz.
Hediye edebilirsin.. Fiyatı da uygun..Cs için değilde Columbia Katlanabilir Taktik Av Bicagi - n11.com şöyle birşey var
Abi bıçak gereksız değil mi yav![]()
Cs'dekini mi yoksa attığımı mı ?Hediye edebilirsin.. Fiyatı da uygun..
Problem değil, istediğin biri..Cs'dekini mi yoksa attığımı mı ?
HaydaaaProblem değil, istediğin biri..![]()
Oo güzel bıçak ama biraz büyük gibiBowie Bıçağı almakta karar verdim. Tavsiyelerinizi alabilir miyim?
Benim gibi, bende büyüğüm olm.![]()
Bowie Bıçağı almakta karar verdim. Tavsiyelerinizi alabilir miyim?
Ne kadara almıştınız?
abi o iğrenç şeye para verme hatta böyle bıçak konusu da açma git ahmet şeker den al daha ucuza alırsın. şöyle diyeyim alacağın item'in ortalamasını 0.60 la çarpıyorsun o adam sana o fiyattan satıyor git ondan al.Bowie Bıçağı almakta karar verdim. Tavsiyelerinizi alabilir miyim?
Kimdir o Ahmet Şeker? Güvenilir mi?abi o iğrenç şeye para verme hatta böyle bıçak konusu da açma git ahmet şeker den al daha ucuza alırsın. şöyle diyeyim alacağın item'in ortalamasını 0.60 la çarpıyorsun o adam sana o fiyattan satıyor git ondan al.
Steam de arat bulursun referanslarını belirtmiş zaten profilinde bütün bilgiler mevcut ayrıca bu adamla ilişkili olan devrim yazıcı da var hatta unlost da var.Kimdir o Ahmet Şeker? Güvenilir mi?