SnopyzZ
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba Sayın SDN forumu,üyeleri ve okurları.
Biraz klasik bir giriş yaptım ama olsun ilk konu açışım da caf caf lı olsun dedim
.Şimdi ben malun 8. sınıf öğrencisiyim okullar bitti biticek bir aydan bile az süre kaldı.Malum okul bitiyor benim de Telefonum eskidi artık.Markası samsung monte.İdaire ediyor alo malo filan.Ama hiçbir desteği oyun mültimedyası yok yani ölü gibi telefon.3310 dan farkı dokunmatik olması.Şimdi aklımda 4 seçenek var.Birincisi nokia 603 beni çok cazip etti gerek özellikler gerek ekranı gerek kamerası gerek tasarımıyla.tek üzen yanı symbian sizce beni sıkarmı?.İkinci seçenek yeni çıkmış olan avea ıntouch2.Buda beni çok etkiledi hoş tasarımı var kamera güzel ekran gayet iyi.Acaba beni sıkarmı ?.Üçüncü seçenek LG Optimis L5.Bunuda tasarımı iyi yalnıız diğerlerine göre daha bir ezik cücük kalıyor yanlarında özellikle ekran olarak.603 ün 1000 nit parlaklığıyla ppi'yla intouch 2 nin 233 ppi olmasıyla bunu 144 ppi olması hatta 603'ün ıps ve clearblack olması onu acayip eziyor neyse.Dördüncü seçenek ise HaTiCe Dizayır ce :laugh:.Bunun da albeni leri var tabiki beataudiosu sense'si tasarımı filan gayet iyi .Ben bu dördünün arasında kaldım özellikle intouch2 ile 603.Şunu söylüyüm
ben uygulamaları severim özellikle temalar arkaplan koymak ve oyunlar.
Eveeet şimdi sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.Yorum yapan herkese teşekür ediyorum.:flowers:
Biraz klasik bir giriş yaptım ama olsun ilk konu açışım da caf caf lı olsun dedim

Eveeet şimdi sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.Yorum yapan herkese teşekür ediyorum.:flowers: