Alınabilecek Windows Phone Ürünleri

telefonmeraklıs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Wp istiyorum stabil için iOS Pahalı Android:cursing: ne alınabilir 2 sne idare edecek kamerası iyi olan oyunlarda fazla kasmayan fazla oynamam zaten

Minona

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Büyük ekran senin için sorun değilse lumia 1520 eğer yok dersen de lumia 930 bu ikisi seni 2 yıl rahat götürür

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Android cihazlarda gayet stabil çalışırlar HTC ve Sony öneriyorum.

Wp'u bırak şimdilik Sony htc falan al bu markalar uzun ömürlü telefonlar üretiyorlar hem kaliteli hem stabil güncelleme desteğide iyidir.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
moto g gayet stabil android 2.1 2.2 de değiliz artık 4.1 sonrası tüm cihazlar stabil yalan yanlış bilgilerinizi tazeleyin zaten şuan almak istesen 4.2 4.3 ya da 4.4 yüklü cihazlar var

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Android cihazlarda gayet stabil çalışırlar HTC ve Sony öneriyorum.

Wp'u bırak şimdilik Sony htc falan al bu markalar uzun ömürlü telefonlar üretiyorlar hem kaliteli hem stabil güncelleme desteğide iyidir.
2 senedir Lumia 620 kullanıyorum. Bir ara 350 TL'ye kadar düşmüştü, artık sanırım piyasada yok.

Yazılım desteğindeki problemlerin gün geçtikçe azaldığını da gözönüne alarak WP'yi bırak kısmına kesinlikle katılmıyorum. Kullanımı basit ama kullanışlı cihazlar. Android'de ise herşey birbirinin içinde ekranlar arasında kaybolmak içten bile değil.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Lumia 535.

En mantıklı cihaz olur. WP cihaz alacaksanız

-Sürümü 8.1 olsun.
-1 GB ram olsun.
-İşlemcisi de iyi olsun.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Lumia 925 iyidid en son hepsiburada da 699 tl idi

apotaha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kesinlikle lumia 1520 al.. hala kendisi amiral gemisi oluyor... ben de kullanıyorum telefonu gayet memnunum...

fiyatı da çok düştü. en son baktığımda 1500 liraydı.. şimdi daha bile düşmüştür.. bence en alınası telefon 1520..

hem işlemci hem de kamera bakımından çok iyi...

mesela lumia 1020 modelinin kamerası dana kadar.. ancak 4k özelliği gelmeyecek lumia denim güncellemesiyle.çünkü işlemcisi yetmiyo..

L1520 ye gelecek 4k video çekimi ;) bunlar hep artı şeyler :) şubat ayında w10 önizleme sürümü de gelecek

shiftdelete'de testi yapılmıştı. şarjı en iyi giden telefon seçilmişti. tüm telefonlar arasında.. sonrasında xperia z2 geliyordu

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Nokia lumia 530 kullanıyorum kasma yok , çok stabil ve hızlı.
Benim size tavsiyem Nokia lumia 1520 2-3 sene çok rahat idare edersiniz.
Ekran çok büyük derseniz 930 alabilirsiniz. Yada çok pahalı onlar F-P derseniz Lumia 535 olur.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
kesinlikle lumia 1520 al.. hala kendisi amiral gemisi oluyor... ben de kullanıyorum telefonu gayet memnunum...

fiyatı da çok düştü. en son baktığımda 1500 liraydı.. şimdi daha bile düşmüştür.. bence en alınası telefon 1520..

hem işlemci hem de kamera bakımından çok iyi...

mesela lumia 1020 modelinin kamerası dana kadar.. ancak 4k özelliği gelmeyecek lumia denim güncellemesiyle.çünkü işlemcisi yetmiyo..

L1520 ye gelecek 4k video çekimi ;) bunlar hep artı şeyler :) şubat ayında w10 önizleme sürümü de gelecek
Zaten WP almanın amacı en uygun fiyata yüksek performans sağlamak değil mi?

Şu an L535 ile L1520 arasında performans anlamında fark görülmüyor neredeyse. Hem de hafıza kartına uygulama yükleme desteğiyle birlikte WP evrim geçirdi.

Bence o fiyatlara çıkılacaksa androidli cep almak daha mantıklı.

Ayrıca L925 destek görmez. Wp 10 deneme sürümü belki devamı gelmez.

WP alacaksanız en son çıkan cihazı almalısınız ya da donanımı en güçlü olanı.

Wp ve iosda önemli olan yazılımın stabilitesi. Zaten L535 8.1 ile çıkıyor. Performans anlamında sorun çıkmaz.

apotaha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
L535 ile L1520 yi nasıl karşılaştırıyorsun aklım almıyor :(

bi kere segementleri apayrı.. ayrıca performans anlamında pek bi fark nasıl göremedin ben sana söyleyim.

L535 düşük bir donanım sunuyo. ona göre de 960x540 ekran geliyor. o yüzden aynı performansta çalışıyo gibi gözükebilir ilk bakışta.. ancak L1520 1920x1080 çözünürlükte geliyor.. 535te 5mp kamera var.. L1520de 20mp kamera var...

konuyu açan arkadaş telefon alacak para verecek.. lütfen yorum yapmadan önce tekrar düşünün.

saygılar...

edit: L535te snapdragon 200 işlemci varmış 8gb hafızası varmış.. sen nasıl karşılaştırıyosun gerçekten anlamıyorum

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
L535 ile L1520 yi nasıl karşılaştırıyorsun aklım almıyor :(

bi kere segementleri apayrı.. ayrıca performans anlamında pek bi fark nasıl göremedin ben sana söyleyim.

L535 düşük bir donanım sunuyo. ona göre de 960x540 ekran geliyor. o yüzden aynı performansta çalışıyo gibi gözükebilir ilk bakışta.. ancak L1520 1920x1080 çözünürlükte geliyor.. 535te 5mp kamera var.. L1520de 20mp kamera var...

konuyu açan arkadaş telefon alacak para verecek.. lütfen yorum yapmadan önce tekrar düşünün.

saygılar...

edit: L535te snapdragon 200 işlemci varmış 8gb hafızası varmış.. sen nasıl karşılaştırıyosun gerçekten anlamıyorum
Androidli iki cihaz olsa karşılaştırır mıyım.

Ama WP ram'in 200-300 mb'den fazlasını kullanmaz.
Karşılaştırmıyorum, tam aksine WP cihazların stabiliteden dolayı neredeyse eşdeğer performans sunduğunu söylemeye çalışıyorum.

Tabiki imkan varken L1520 alınmalı. İkinci el 1000 tl seviyesine kadar geldi. Ama bu segmentte arkadaşın kafası karışmaz mı?

Uygulama sayısı az, fiyat fazla algısı oluşuyor insanda.

Bu olay WP için büyük bir artı. Hiç kimse düşük fiyata yüksek performans sağlayan bir ürüne hayır demez.

Yoksa elbette L1520 daha iyi.

Hem de WP için Snap.800 kullanılması oldukça gereksiz bence. Snap 200 bile muazzam bir performans sunuyor.

apotaha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Androidli iki cihaz olsa karşılaştırır mıyım.

Ama WP ram'in 200-300 mb'den fazlasını kullanmaz.
Karşılaştırmıyorum, tam aksine WP cihazların stabiliteden dolayı neredeyse eşdeğer performans sunduğunu söylemeye çalışıyorum.

Tabiki imkan varken L1520 alınmalı. İkinci el 1000 tl seviyesine kadar geldi. Ama bu segmentte arkadaşın kafası karışmaz mı?

Uygulama sayısı az, fiyat fazla algısı oluşuyor insanda.

Bu olay WP için büyük bir artı. Hiç kimse düşük fiyata yüksek performans sağlayan bir ürüne hayır demez.

Yoksa elbette L1520 daha iyi.

Hem de WP için Snap.800 kullanılması oldukça gereksiz bence. Snap 200 bile muazzam bir performans sunuyor.

katılıyorum. lumia modelleri iyi bir yatırım. almışken ama işlemci ekran ve lens bakımından iyi olanı almak lazım yatırım yapmak istiyorsak.

tamam guncelleme desteği uzun vadeli verecek microsoft, vermek zorunda.. ancak şöyle bi durum var. ilerideki guncellemelerde eğer işlemcin iyi değilse 4k desteği gelmez telefonuna. ekranın kaliteli ekran değilse gözatma ekranı(glance screen) ozelliğin olmaz. lensin iyi değilse ileride gelecek olan 64 lük IS değeri gelemez senin telefonuna.. eğer adım sayarın yoksa sağlıklı bi şekilde yararlanamazsın sağlık uygulamalarından.. vs. vs.

eğer uzun sureli telefon kullanmak istiyorsanız ve tercihinizi lumia modellerinden yapacaksnız L1520 çok iyi bi seçenek.. tek kötü yanı ikinci el değerinin olmaması..

ben aldığımda 2200liraydı L1520.. şimdi sıfırı 1500 lira(son baktığımda oyleydi belki daha da duşmuştur). bence şuan en alınası telefon L1520