telefonmeraklıs
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Wp istiyorum stabil için iOS Pahalı Android:cursing: ne alınabilir 2 sne idare edecek kamerası iyi olan oyunlarda fazla kasmayan fazla oynamam zaten
2 senedir Lumia 620 kullanıyorum. Bir ara 350 TL'ye kadar düşmüştü, artık sanırım piyasada yok.Android cihazlarda gayet stabil çalışırlar HTC ve Sony öneriyorum.
Wp'u bırak şimdilik Sony htc falan al bu markalar uzun ömürlü telefonlar üretiyorlar hem kaliteli hem stabil güncelleme desteğide iyidir.
Zaten WP almanın amacı en uygun fiyata yüksek performans sağlamak değil mi?kesinlikle lumia 1520 al.. hala kendisi amiral gemisi oluyor... ben de kullanıyorum telefonu gayet memnunum...
fiyatı da çok düştü. en son baktığımda 1500 liraydı.. şimdi daha bile düşmüştür.. bence en alınası telefon 1520..
hem işlemci hem de kamera bakımından çok iyi...
mesela lumia 1020 modelinin kamerası dana kadar.. ancak 4k özelliği gelmeyecek lumia denim güncellemesiyle.çünkü işlemcisi yetmiyo..
L1520 ye gelecek 4k video çekimibunlar hep artı şeyler
şubat ayında w10 önizleme sürümü de gelecek
Androidli iki cihaz olsa karşılaştırır mıyım.L535 ile L1520 yi nasıl karşılaştırıyorsun aklım almıyor
bi kere segementleri apayrı.. ayrıca performans anlamında pek bi fark nasıl göremedin ben sana söyleyim.
L535 düşük bir donanım sunuyo. ona göre de 960x540 ekran geliyor. o yüzden aynı performansta çalışıyo gibi gözükebilir ilk bakışta.. ancak L1520 1920x1080 çözünürlükte geliyor.. 535te 5mp kamera var.. L1520de 20mp kamera var...
konuyu açan arkadaş telefon alacak para verecek.. lütfen yorum yapmadan önce tekrar düşünün.
saygılar...
edit: L535te snapdragon 200 işlemci varmış 8gb hafızası varmış.. sen nasıl karşılaştırıyosun gerçekten anlamıyorum
Androidli iki cihaz olsa karşılaştırır mıyım.
Ama WP ram'in 200-300 mb'den fazlasını kullanmaz.
Karşılaştırmıyorum, tam aksine WP cihazların stabiliteden dolayı neredeyse eşdeğer performans sunduğunu söylemeye çalışıyorum.
Tabiki imkan varken L1520 alınmalı. İkinci el 1000 tl seviyesine kadar geldi. Ama bu segmentte arkadaşın kafası karışmaz mı?
Uygulama sayısı az, fiyat fazla algısı oluşuyor insanda.
Bu olay WP için büyük bir artı. Hiç kimse düşük fiyata yüksek performans sağlayan bir ürüne hayır demez.
Yoksa elbette L1520 daha iyi.
Hem de WP için Snap.800 kullanılması oldukça gereksiz bence. Snap 200 bile muazzam bir performans sunuyor.