Aliexpress problemi

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
aliexpress den ilk defa sipariş vermek istiyorum ama türkiyeye gönderimin ücretsiz olduğu hangi ürüne tıklasam bulunduğunuz bölgeye gönderilmemektedir diyor bunun için ne yapılabilir

birde posta kodunun doğru yazıldığına emin olun diye ptt dende baktım posta kodum 06810 ama bi türlü olmuyor

MustafaB.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alacağın herhangi bir ürüne girip ekran görüntüsü atabilir misin? posta seçimini turkey olarak seçiyorsunuz di mi?

MustafaB.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu şekilde olmasına rağmen sipariş veremiyor musun?

Ekli dosyalar

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    254.9 KB · Görüntüleme: 538

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
dediğin kutucuğu seçtim adresimi seçtikten sonra resmini gönderdiğim ekran çıktı

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    43 KB · Görüntüleme: 335

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
adres bilgilerinizi girmenizi istiyor daha önce girdiniz mi? üyeliğiniz var di mi?
üye oldum adresimde kayıtlı ama tekrar adres girin diyo adresi girsemde bulunduğunuz bölgeye gönderilemiyor diyor ama sadece bir üründe değil hangi ürünü seçsem aynı sorun oluyor

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
az önce denedim daha önce sipariş veremediğim çoğu şeyi sorunsuz halloluyor demekki ilk üye olduğum gün çeşitli sıkıntılar vardı sitede

birde alacağım ürünlerde china post ücretsiz ve daha kısa sürede geliyor bunu mu seçiyim yoksa seller's shipping method mu