Soru Aliexpress den ekran kartı almak?

brkcmclk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1686664395056.png

Yukarıda gördüğünüz gibi aliexpress den rx580 alsam gümrükde takılma olayı, dolandırılma olayı veya olumsuz bir olay gerçekleşir mi? Acil olarak cevaplarsanız sevinirim.

kerem183719

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ekli dosyayı görüntüle 183479

Yukarıda gördüğünüz gibi aliexpress den rx580 alsam gümrükde takılma olayı, dolandırılma olayı veya olumsuz bir olay gerçekleşir mi? Acil olarak cevaplarsanız sevinirim.
Hocam burdan alisveris yaparken belli basli seylere dikkat etmek gerek gumrukte sikinti yasamazsiniz ama yorumlarina iyi bakin cok satilan ve cok yorum alan saticilari tercih edin youtubeda videosu var daha once hic burdan urun almadiysaniz izleyin oyle alin

brkcmclk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kutunun içinde 50 kilo kokain yoksa takılmaz herhalde gümrükte
ben daha önce aliexpress den tişört aldım yani daha önce sorunsuz bi şekilde alışveriş yaptım fakat bir tişörtle bir ekran kartı bir değil. ondan sorma gereği duydum. yani içinden farklı bişey çıkacagını sanmam çıksa bile ben "elime geçti ürünü aldım" diyip göndermediğim sürece satıcıya para gitmiyor ve para iadesi alabiliyorum. buraya sorma nedenim telefonlardaki gibi gümrüğe takılma tarzı sorunlar oluşur mu diyeydi. güven konusunda sorunum yok sadece ülkeye girişde sorun yaşar mı ümitlenip sonra üzülmeyeyim diye düşündüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam burdan alisveris yaparken belli basli seylere dikkat etmek gerek gumrukte sikinti yasamazsiniz ama yorumlarina iyi bakin cok satilan ve cok yorum alan saticilari tercih edin youtubeda videosu var daha once hic burdan urun almadiysaniz izleyin oyle alin
aynen bende onu düşündüm satıcının bilinirliğini araştıracagım. tr de 4k olup yurt dışından vergi dahil 1.8kya gelen bi ekran kartını almak çok isterim o yüzden bolca araştıracagım